Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

Η ιστορία μας κοιτάζει

Πάρτε μέρος στη δημοκρατία που πάει να γεννηθεί μας προέτρεπε από τον Ιούλιο ο αναρμόδιος θράκας, και υπακούοντας στις προσταγές του,αρχίσαμε να  παρουσιάζουμε στο βαθμό που μπορούμε φυσικά, κάποια προβλήματα ξεκινώντας από την  περιοχή μας. Ο απλός έλληνας, μέσα σε αυτή την κοσμοχαλασιά, αρχίζει να καταλαβαίνει ότι το πολιτειακό ζήτημα πρέπει να ξανανοίξει και να ξανασυζητηθεί. Και ένα μεγάλο κύμα δημοκρατών ετοιμάζεται να κάνει την εμφάνισή του.Η ιστορία μας κοιτάζει.
Και ίσως αποφάσισε να μας ξαναδώσει μια ευκαιρία.Διαβάστε το όλο. http://anarmodios.blogspot.com/2010_07_01_archive.html
Και για να μην πάμε στις κάλπες με μούτρα, ας γελάσουμε λίγο..
Βασίλης Αυλωνίτης - Ωρέ που πάμε ρε...

http://www.youtube.com/watch?v=JwSKcdSP2Ew
Σχετικά κείμενα:
ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΟΥ Η ΣΗΜΑΙΑ
Τώρα ποιά να πρωτοχαιρετήσω; Την κίτρινη, τη μπλε ή τη γαλάζια; Κάτσε να το σκεφτώ...Την κίτρινη;
Άντε, να τη χαιρετήσω! Με τους Φωκάδες και τους Ρωμανούς μπορεί να μη μιλιόμαστε από τότε που μπήκανε οι Τούρκοι στην Πόλη αλλά δεν παύει να είμαστε και πρωτοξάδερφα ρε αδερφέ!
Τη γαλάζια με τις ρίγες, δεν το συζητώ! Μου θυμίζει τα παιδικά μου χρόνια.
Τότε που χρώσταγα μόνο στο Μήτσο το μπακάλη, πολύ πριν καταλήξω να χρωστάω στο ΔΝΤ.
Τη μπλε; Διαβάστε τη συνέχεια...

http://vasiliastismonaxias.blogspot.com/2010/05/blog-post_21.html

2 σχόλια:

  1. Η αλήθεια είναι ότι η χώρα διαθέτει σταθερή κυβέρνηση, απλά βρίσκεται στο εξωτερικόν. Εμείς απλά θα ψηφίζουμε για τα επόμενα 10 χρόνια τους τοπικούς της αντιπροσώπους. Ειδικότερα για τις τρέχουσες, ψηφίζουμε τους υποαντιπροσώπους πλέον. Απλόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι συμφωνώ δεν έχω μεγάλες ψευδαισθήσεις σχετικά με το τι γίνεται στις πολιτικές καταστάσεις και ακόμη να συμπληρώσω με το νέας εσοδείας σαρδάμ,"η δημοκρατία δε δημοκρατείται" αλλά τελικά πιστεύω ότι κάτι μας φταίει συλλογικά και καταντήσαμε έτσι.Μεταξεταστέοι στο ίδιο μάθημα και πάλι,και πάλι,δεν αντέχουμε ούτε την ειρήνη ούτε θέλουμε τη σύγκρουση με το παρελθόν ή τον πόλεμο.Περίεργη ιστορική στιγμή γεννηθήκαμε ή εμένα μου φαίνεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι σκέψεις σας είναι ευπρόσδεκτες.Γράψτε ένα σχόλιο.