Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2012

Αυτόχειρες περιεχομένου.


Στάθης
Οι Γερμανοί τα πήραν όλα:του Γ.Δελαστίκ στο Έθνος.

ΔΝΤ
 Πολλοί πρόθυμοι.
Η διαπλοκή είναι αλανιάρα, κοινώς ελευθερίων ηθών, που λέμε κι εμείς του κλασσικού. Τουτέστιν δεν έχει μπέσα, ήθος, αναστολές. Τα κάνει όλα και δεν σιχαίνεται. Με τρεις στόχους φυσικά: χρήμα, χρήμα, χρήμα. Και για να το πούμε πιο σωστά, το δικό σου χρήμα Έλληνα μου, μνημονιακέ δανειολήπτη. Αυτό που χρωστάς και θα πληρώνεις για την επόμενη τριακονταετία. Μονίμως δε βρίσκεται σε αναζήτηση ευκαιριακών πολιτικών συντρόφων. Διότι η διαπλοκή, αδέρφια, για να κάνει τις δουλειές της, θέλει και τις άκρες της. Ως εξωθεσμική, χρειάζεται θεσμικούς νταραβεριτζήδες. Τους οποίους, φυσικά, τους αλλάζει σαν τα πουκάμισα.
Χωρίς τίτλο.
Δείτε τα εξώφυλλα και τα δελτία πως αλλάζουν αγάπες και προτιμήσεις. Φύγε εσύ, ελά εσύ. Πολλοί πρόθυμοι.
Τα δε «σπίτια» είναι πολλά. Άλλα λειτουργούν ως κανάλια, άλλα ως τράπεζες, τεχνικές εταιρείες και πάει λέγοντας.
Και στις άλλες χώρες υπάρχουν αυτά.
 Η Μαφία στην Αμερική ξεκίνησε ληστεύοντας βενζινάδικα, πουλώντας προστασία σε μπαρ, μανάβικα και πόρνες. Ο Τζόνυ Τόριο ή Τζόνυ η «Αλεπού», ο Μέγιερ Λάνσκυ και τα άλλα νεοφιλελεύθερα παιδιά του «αμερικανικού ονείρου», ξεκινήσανε με το κουμπούρι, το στιλέτο και το ρόπαλο. Σήμερα οι απόγονοι τους ασχολούνται με δημόσια έργα, την αποκομιδή και διαχείριση απορριμμάτων. Κι αυτοί είχαν στο pay roll πολιτικούς, δικαστές και δημοσιογράφους. Σήμερα την προστασία στα μαγαζιά την πουλάνε νέα φυντάνια, Κοσοβάροι και άλλοι. Η αριστοκρατία του εγκλήματος όμως είναι πλέον καθεστώς με, σχετικά, καθαρά χέρια. Όμως εκεί, δεν είναι αυτοί οι κανόνας.
Πως το λέγανε οι θεωρητικοί του μαρξισμού;
 Η πρωτογενής συσσώρευση γίνεται με εγκληματική πράξη. Δεν είμαι μαρξιστής, δεν συμφωνώ με τη γενίκευση, αλλά εν προκειμένω είχε δίκιο ο Κάρολος. Εδώ, στο Gau του Νότου δεν ληστέψανε βενζινάδικα, ούτε το ρίξανε στην πορνοβοσκεία. Απλώς τρυπώσανε στα κενά των μπαταρισμένων θεσμών μας, βρήκανε και μια πρόθυμη στρατιά από ξελιγωμένους «προοδευτικούς» κι ενοχικούς «αστούς», δημοσιογραφούντες και κομματαρχαίους και στήσανε κατευθείαν τη μπίζνα, παραλείποντας τον κύκλο του αίματος.
Δεν την στήνανε στις σκοτεινές αλέες να περάσει ο ανυποψίαστος Λαός για να του την δώσουν κατακέφαλα και να φύγουν τρέχοντας με το πορτοφόλι και το ρολόϊ. Ήταν αλλιώτικο κόλπο. Οι δουλειές επί χρόνια στηνόντουσαν σε γεύματα, κότερα και σε υπουργικά γραφεία. Προκαθορισμένο τίμημα, δέκα εκατομμύρια νοματαίοι για πελάτες, σικέ διαδικασίες και ναυαρχίδες των ΜΜΕ έτοιμες για όλα. Έτσι τα καλόπαιδα μας κουρεύανε με την ψιλή. Εμείς δανειζόμασταν, αυτοί τα παίρνανε και τα παίρνανε και ξαναπαίρνανε. Και τώρα πληρώνουμε.
Λοιπόν, θα μου πουν πάλι μερικοί, καλές οι διαπιστώσεις, αγαπητέ, πες μας όμως για την ταμπακιέρα. Η ταμπακιέρα λοιπόν, το δια ταύτα, εξ ου και ο λενινιστικός τίτλος, λέει πως πρέπει να ξανααποκτήσουμε επιτέλους κράτος. Πορευτήκαμε, όπως πορευτήκαμε με το κατσαπλιάδικο που στήθηκε από το 1981. Σε μερικούς δεν αρέσει, εξεγείρονται τα βαρέα προοδευτικά ανακλαστικά τους, οι ποταμοί αίματος που δεν έχυσαν στο Πολυτεχνείο κλπ, η ζοχάδα τους που έχασαν στο Γράμμο οι πατεράδες τους, σόρρυ παίδες, αλλά το κράτος της Δεξιάς και του Κέντρου ως το 1980, είχε λίγη τσίπα και σοβαρότητα. Χωροφυλακίστικη αυστηρότητα, φτώχεια αλλά πάντως δεν ήμασταν περίγελως της γης και ζήτουλες. Μας λογαριάζανε.
Τώρα τέλειωσε το παραμύθι. Είναι προφανές πως δεν πρόκειται να βρέξει πεντακοσάρικα, η ΑΟΖ κι η εκμετάλλευση του ορυκτού πλούτου της χώρας θα πάρουν κάποιο χρόνο ν΄ αποδώσουν, όταν επιτέλους ο Αντώνης Σαμαράς θα κάνει αυτά που δεν έκανε ο ανεκδιήγητος και οι υπουργοί του. Άρα χρήμα, που δεν θα είναι δάνειο δεμένο σαν άλλη μια πέτρα στο λαιμό μας, δεν προβλέπεται να βγάλουμε άμεσα κι εύκολα.

Αυτό όμως που μπορούμε να κάνουμε, είναι να δημιουργήσουμε, με τα μέσα που έχουμε, τις υγιείς συνθήκες για να βγάλουμε χρήμα. Χρειάζεται καταρχή μια βάση. Κι η βάση αυτή είναι ένα σοβαρό, υγιές κράτος. Ένα κράτος, όπου ο καθένας θα κάνει τη δουλειά του.
Ο Στρατός θα φυλάει τα σύνορα κι η Αστυνομία θα σβερκώνει τους παράνομους αδιακρίτως κι η Δικαιοσύνη θα τους δικάζει, χωρίς να μισανοίγει το δεξί ή αριστερό της μάτι.
Χρειάζεται να μαζέψουμε από τους δρόμους σε μεγάλους χώρους κράτησης, στρατόπεδα, νησιά, ό,τι έχουμε, και να απελάσουμε τους λαθρομετανάστες, που δεν δικαιούνται πολιτικό άσυλο και δεν έχουν άλλους σοβαρούς ανθρωπιστικούς λόγους παραμονής στη χώρα, πχ βαριά αρρώστια, κι έχουν μετατρέψει ολόκληρες συνοικίες σε αφρικανοασιατικό γκέτο. Χρειάζεται να έφαρμόσουμε μια πολιτική μηδενικής ανοχής απέναντι στο έγκλημα κάθε είδους, ώστε να απαλλάξουμε τους πολίτες από ένα φαινόμενο που κάνει την ήδη δύσκολη ζωή τους αφόρητη. Γιατί το έχουμε ξαναπεί: η λαθρομετανάστευση και η εν γένει εγκληματικότητα ευτελίζει κυρίως την ζωή των φτωχών κι αδύναμων.
Άστεγοι Αμερική

Χρειάζεται να δημιουργήσουμε ένα απλό, μακρόχρονα σταθερό και με χαμηλούς συντελεστές φορολογικό σύστημα, με παράλληλο σπάσιμο των γραφειοκρατικών μηχανισμών εκβιασμών, το οποίο θα αποτελέσει κράχτη για επενδύσεις κι υγιές περιβάλλον για την ανάπτυξη.
Με λίγα λόγια πρέπει να δημιουργήσουμε τις συνθήκες εκείνες που στο εξωτερικό δίνουν την ευκαιρία στους Έλληνες να γίνονται πρώτοι και καλύτεροι: ευνομία, αξιοκρατία.
Αν τις έχουν εδώ, γιατί να φύγουν; Θα δημιουργήσουν το θαύμα τους στην Πατρίδα.
Γιατί, αδέρφια, στο μεταπολιτευτικό μπορντέλο της διαπλοκής όλο τον προϋπολογισμό του πλανήτη να ρίξεις με δανεικά, σε δέκα χρόνια πάλι οι εκατό σεσημασμένοι αλήτες θα τα έχουν φάει μέχρι φόδρα και θα είμαστε πάλι ταπί και ψύχραιμοι ή όπως λέει ο μέγας Τσάντλερ, πιο φτωχοί κι από ποντικό (αγγλικανικής) εκκλησίας. Ξέρετε γιατί; Ούτε αντίδωρο δεν έχει.
Το κείμενο είναι του Φαήλου Μ. Κρανιδιώτη από το antinews.gr
Οι εικόνες δικές μας.
Ακολουθούν κάποια  ενδιαφέροντα σχόλια.
 SABI είπε:
08/12/2011
Αγαπητέ Φαήλο,
Κάνεις ενα ΧΟΝΤΡΟ ΛΑΘΟΣ θέλω να ελπίζω εν αγνοία σου.
Μάλιστα στο ίδιο το κείμενό σου αυτοαναιρείσαι και με προβληματίζεις …
αφήνω τα γραπτά σου να μιλήσουν μόνα τους:
1.) Διαπιστώνεις οτι το έγκλημα το κάνουν αυτοί:
“Οι δουλειές επί χρόνια στηνόντουσαν σε γεύματα, κότερα και σε υπουργικά γραφεία. Προκαθορισμένο τίμημα, δέκα εκατομμύρια νοματαίοι για πελάτες, σικέ διαδικασίες και ναυαρχίδες των ΜΜΕ έτοιμες για όλα. Έτσι τα καλόπαιδα μας κουρεύανε με την ψιλή. Εμείς δανειζόμασταν, αυτοί τα παίρνανε και τα παίρνανε και ξαναπαίρνανε. Και τώρα πληρώνουμε.
2.) Kαι παρακάτω προτείνεις να πληρώσουν αυτοί:
“Χρειάζεται να μαζέψουμε από τους δρόμους σε μεγάλους χώρους κράτησης, στρατόπεδα, νησιά, ό,τι έχουμε, και να απελάσουμε τους λαθρομετανάστες, που δεν δικαιούνται πολιτικό άσυλο και δεν έχουν άλλους σοβαρούς ανθρωπιστικούς λόγους παραμονής στη χώρα, πχ βαριά αρρώστια, κι έχουν μετατρέψει ολόκληρες συνοικίες σε αφρικανοασιατικό γκέτο.”
Δεν ξέρω αν συνειδητοποιείς οτι ακριβώς αυτά διαπίστωνε και πρότεινε και ο Χίτλερ.
Η λογική λέει οτι πρώτα πρέπει να αμφισβητήσουμε το χρέος και ξαναπάρουμε πίσω αυτά που μας πήρανε τα καλόπαιδα που μας τα παίρνανε και τα παίρνανε και ξαναπαίρνανε και δεν ήταν οι λαθρομετανάστες, και μετά να κάνουμε αυτό που έκανε ο Μπερλουσκόνι για τους λαθρομετανάστες, που δεν ήρθαν σε εμάς αλλά στην Ευρώπη.
2011-Κατά τη διάρκεια της "ανθρωπιστικής παρέμβασης" των Ευρωπαίων στη Λιβύη
 noldor είπε:
Μία ερώτηση μόνο : κινείσαι στο κέντρο της Αθήνας χρησιμοποιώντας ΜΜΜ;
 Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης είπε:
Επισημαίνω δυο διαφορετικά και σημαντικά προβλήματα. 
Ξαναδιάβασε το κείμενο. Δεν λέω ότι το δεύτερο είναι λύση στο πρώτο.
Την διαπλοκή την αντιμετωπίζεις με εφαρμογή των θεσμών, των νόμων.
Την λαθρομετανάσατευση επίσης την αντιμετωπίζεις με τον ίδιο τρόπο. Δεν καλώ να “πληρώσουν” κάποιοι. Λέω απλά ότι δεν μπορούμε να επιτρέψουμε η χώρα μας να είναι μπάτε σκύλοι αλέστε, να έχουμε ήδη σχεδόν 2.000.000 μουσουλμάνους και να έρχονται κάθε μέρα κι άλλοι.
Αλήθεια δεν το θεωρείς κι αυτό πρόβλημα; Που ζεις; Περπάτησε από την Ομόνοια ως τα Πατήσια και δες. Μάθε πόσα ξενοδοχεία κλείσανε, πόσα εστιατόρια, μικρά θέατρα, μαγαζιά, εστιατόρια, οδηγηθήκανε σε φούντο λόγω της ραγδαίας γκετοποίησης της περιοχής. Πήγαινε στην Ομόνοια να δεις το υπαίθριο σούπερ μάρκετ ήρωίνης που έχουν στήσει τ’ αδέρφια μας οι μαύροι, κοπάδια ολόκληρα, στην κεντρικότερη πλατεία της πόλης, πήγαινε πίσω από το παλιό Δημαρχείο, στην Αγίου Κωνσταντίνου και τα στενά, στην Μάρνη και τα πέριξ, να δεις μια ξένη, βάραρη πόλη, γεμάτη παράνομους, δύστυχες πόρνες, ντήλερς εξαθλιωμένους χρήστες, κλεφτρόνια. . Και μου λες για …Χίτλερ;

Προφανώς για σένα η εφαρμογή των νόμων είναι αλά καρτ. Ζεις αλλού και πας μόνο για διεθνιστικό τουρισμό στο κέντρο. Πήγαινε να ζήσεις στην Φωκίωνος Νέγρη, στην Γ’ Σεπτεμβρίου, βγες βράδυ στα στενά, άνοιξε μαγαζί και προσπάθησε να ζήσεις εκεί και μετά τα λέμε.
Μια τόσο ευρεία υποβάθμιση των αξιών της γης, του αστικού περιβάλλοντος, μια εξάπλωση νησίδων ανομίας, εξαθλίωσης, που διαλύει την οικονομική ζωή, την καθημερινή ζωή στο Κέντρο, παίζει τεράστιο ρόλο και για την ανάκαμψη. Ποια ξενοδοχεία θα επιβιώσουν, ποιος τουρισμός, ποια εμπορική κίνηση μέσα σε ένα τριτοκοσςμικό γκέτο.
Η μεγαλύτερη μεταρρύθμιση στη χώρα θα είναι να εφαρμοστούν οι νόμοι της. Χτύπημα της διαπλοκής, εξάρθρωση των μηχανισμών της και ριζική αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης και της εγκληματικότητας κάθε είδους. Όποιος είναι υπέρ της διαιώνισης αυτής της κατάστασης με 150 ως 500 παράνομους να περνάνε τα σύνορα καθημερινά και να μένου εδώ, είναι ή δουλέμπορος ή ηλίθιος ή προδότης.
ψυχραιμια είπε:
Oλα αυτα δεν μπορουν να συμβουν χωρις τη συντριβη του στρατου των αναρχικων που προστατευει την παρανομια και τους λαθραιους.
Γιαυτο δεν βλεπω καμμια προετοιμασια.Μπορει να κανω λαθος αλλα πολυ γρηγορα θα δουμε.
δρόμος είπε:
Από τα Εξάρχεια όπου μένω συμφωνώ μαζί σου και υπερθεματίζω, προκαλώ δε τον Φαήλο, αν ενδιαφέρεται, να επικοινωνήσει μαζί μου για να του δώσω στοιχεία. Είναι καιρός τώρα που επισημαίνω το πρόβλημα της εγκατάστασης στρατηγείου των αναρχικών επιτόπου, και βέβαια όχι μόνο δεν ασχολείται κανείς, αλλά η ανοχή όσο πάει και μεγαλώνει. Σε βαθμό που όλοι πια πιστεύουν ότι πρόκειται για ΣΧΕΔΙΟ ολκής.
ΠΠΠΠ

 Απορία είπε:
“δουλέμπορος ή ηλίθιος ή προδότης”
Σωστά.
Είναι εμφανέστατο ότι κάποιοι κύκλοι προωθούν μια Ελλάδα πολυπολιτισμικό γιουσουρούμ το οποίο θα εκτείνεται το πολύ μέχρι την Κατερίνη και με τον μισό νησιωτικό χώρο που κατέχει σήμερα.
Αυτοί που προωθούν το σχέδιο είναι δουλέμποροι και προδότες, αυτοί που πιστεύουν την παραμύθα, που οι πρώτοι λανσάρουν για να υποστηρίξουν το “οικοδόμημα”, είναι απλά ηλίθιοι ή βλακωδώς αφελείς.
 VASILIS είπε:
Είμαι φοιτητής και κυκλοφορώ αρκετά συχνά στο κέντρο και η εικόνα είναι άθλια και τριτοκοσμική. Καθε χρονο και χειροτερα και ειναι λογικο να κλείνουν τα καταστήματα και ο κόσμος να αποφεύγει να πηγαίνει στο κέντρο. Στα μέσα μαζικής μεταφοράς ή ίδια κατάσταση με λαθρομεταναστες που δεν τηρουν κανενα κανονα υγιεινης και στοιβάζονται όπως στο πακισταν ενω μεταφέρουν μαζι τις σκουπιδοσακούλες τους με τα παράνομα εμπορεύματα τους (βέβαια, ο multicultural Γιωργακης Παπανδρεου δεν κυκλοφορει με δημόσια μεσα μεταφοράς). Η χωρα μας εχει πακιστανοποιηθει. Χρειάζονται μαζικές απελάσεις. Δεν μπορούμε να συνυπάρξουμε με τους λαθρομετανάστες.
Ένας καθημερινός συνωστισμός Σοφοκλέους και Πειραιώς.

blue nile είπε:
09/12/2011
Ο Χα-Τζούν Τσανγκ στο βιβλίο του με τίτλο: 23 αλήθειες που δεν μας λένε για τον καπιταλισμό, (που μάλλον έπρεπε να τιτλοφορείται: 23 αλήθειες που δεν μας λένε για τον νεοφιλελευθερισμό) το οποίο διαβάζω μετά την αναφορά σε αυτό του Ροδινού, γράφει σε ένα σημείο: …Τα ημερομίσθια στις πλούσιες χώρες καθορίζονται πάνω απ΄όλα περισσότερο και από τη νομοθεσία περί κατώτατων ημερομισθίων από τον έλεγχο της λαθρομετανάστευσης. Πως γίνεται αυτό; Σίγουρα όχι από την μέσα σε εισαγωγικά ελεύθερη αγορά εργασίας, που, αν δεν υπήρχαν οι υφιστάμενοι περιορισμοί, θα κατέληγε να αντικαταστήσει το 80-90% των εργαζομένων με φθηνότερους και συχνά πιο παραγωγικούς μετανάστες…
ΝΑΥΤΗΣ είπε:
Εχω μιά απορία , ο κ Φ.Κ μιλάει εκ μέρους της Ν.Δ
Φοβάμαι ή ευχομαι , πως όχι…
Δεν πρέπει να ξεκαθαριστεί ?
Με τόση θολούρα που επικρατεί κ. Φ.Κ, μας μπερδεύεις ακόμα περισσότερο…
 Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης είπε:
Αν θέλεις την επίσημη θέση της ΝΔ, μπορείς να απευθυνθείς στην γνωστή διεύθυνση. Υπάρχει ιστότοπος, εξαίρετος εκπρόσωπος Τύπου κι αναπληρωτής του, Τομεάρχες κλπ.
Η γνώμη μου είναι η γνώμη μου. Δεν ευθύνομαι εγώ για ηλίθιες λεζάντες, τίτλους, σχόλια και μυθοπλασίες άλλων.
Ο Αντώνης Σαμαράς πάντως έχει δεσμευτεί για την κατάργηση του λαθρονόμου και την εφαρμογή των διατάξεων για την καταπολέμηση του εγκλήματος. Η λαθρομετανάστευση είναι έγκλημα. Ελάχιστοι δικαιούνται άσυλο, η πλειοψηφία απλώς είναι οικονομικοί μετανάστες κι ένα μέρος κάνουν “εγκληματικό τουρισμό”.
Είμαι όλος αυτιά για το ποια είναι η άλλη λύση, που δεν θα περιλαμβάνει φύλαξη των συνόρων, σύλληψη, κράτηση κι απέλαση όσων δεν δικαιούνται άσυλο και δεν έχουν σοβαρούς ανθρωπιστικούς λόγους.
 kotstak είπε:
Υπάρχουν καλύτερες λύσεις(νομίζω), πιο εύκολες, άμεσα υλοποιήσιμες, και ρεαλιστικές.
Λύσεις που εξυπηρετούν το συμφέρον της πατρίδας στον υπερθετικό βαθμό.
Τέτοιες ώστε, − σε αντίθεση με τώρα − να μην φεύγει άδειο από την πατρίδα κανένα κοντέινερ, απεναντίας να επιστρέφουν πολλά άδεια…
Λύσεις όμως που προϋποθέτουν ευφυή και πατριώτη πρωθυπουργό.
Δηλαδή τρεις μήνες υπομονή…
Η λύση που προτείνω:
Όλοι οι λαθρομετανάστες συγκεντρώνονται σε μικρούς προχείρους καταυλισμούς που δημιουργούνται πλησίον εργοστασίων ή άλλων παραγωγικών μονάδων, από παλιά βαγόνια τρένων ή ότι άλλο πρόχειρο και οικονομικό, και εργάζονται με ημερομίσθιο πέντε(5) ευρώ και πληρωμένες όλες τις βασικές ανάγκες από τους εκάστοτε εργοδότες τους.
Με αυτό το τρόπο κατασκευάζουμε προϊόντα χαμηλού κόστους που ΔΕΝ θα κατασκευάζαμε διαφορετικά. Προϊόντα που μέχρι σήμερα εισάγαμε.
Όποιος θέλει να φύγει, μαζεύει χρήματα, πληρώνει το εισιτήριο και φεύγει.
Θα παρακαλάμε να έρθουν και ΔΕΝ θα έρχονται… θα παρακαλάμε να ΜΗΝ φύγουν και θα φεύγουν…
ΔΕΝ θα είμαστε ελκυστικός προορισμός λαθρομεταναστών.
 ggl είπε:
Μακάρι αυτά που γράφετε για τους λαθρομετανάστες, την εγκληματικότητα, τη δικαιοσύνη και τη εκδίωξή τους από τις πόλεις να τα έλεγε και η ΝΔ και ο αρχηγός της. Γιατί όμως σιωπούν?????
Δεν είναι μόνο οι λαθρομετανάστες όμως. Είναι και οι βαλκάνιοι και οι ημεδαποί που στρέφονται στην εγκληματικότητα λόγω ανυπαρξίας κράτους και μαλθακής δικαιοσύνης.
 Βεντούζα είπε:
Με άρθρα δε γεμίζουν τα στομάχια. Μέχρι τότε θα έχουμε πεθάνει από την πείνα όσοι δεν μπορέσουμε να μεταναστεύσουμε. Χαιρετίσματα.
Αριστειδης ο δικαιος είπε:
Κε κρανιδιωτη
Σε τιμα το οτι επωνυμως και δημοσιως λες τα πραγματα με το ονομα τους και που αγγιζουν τον μεσο ελληνα που προβληματιζεται και αγωνια για την ατελειωτη κατηφορα της πατριδας μας.
Ομως μια και απο οτι διαβαζουμε εισαι η ανηκεις τελος παντων στους συνομιλητες του προεδρου της ΝΔ γιατι δεν τον πειθεις να βγει δημοσια και να απαλυνει τον πονο και την δυστυχια που βιωνει ο πολιτης?
Οχι λογια του αερα και θα ,αλλα δεσμευσεις περα απο το εχετε μου εμπιστοσυνη, του εχουμε , ε και? και του γιωργου του παπανδρεου του εδειξαν εμπιστοσυνη, τα αποτελεσματα της , τα βιωνει καθε ελληνικο σπιτι.
Θα μου απαντησεις αλλο ΓΑΠ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΣΑΜΑΡΑΣ ναι αλλα αποδειξη τωρα!!!
Κυριε Κραν. μου λυπαμαι αλλα σχεδιο, στρατηγικη οπως την οραματιζεστε δεν υπαρχει απο κανενα κομμα στην ελλαδα ουτε υπηρξε και ποτε, βλεποντας και κανοντας ,και εχει ο Θεος!!
Να σου πω τι θελει ο τοπος μας ενα ΣΟΚ, ΠΟΛΕΜΟ ΘΑ ΤΟΝ ΠΕΙΤΕ ,ΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ?, ΤΕΛΟς ΠΑΝΤΩΝ, ΠΕΙΝΑ, ΚΑΚΟΥΧΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ,ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑς ΤΗΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ , ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΕς ΣΥΜΦΟΡΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΞΗΜΕΡΩΣΕ Η ΕΛΠΙΔΑ ,ΤΟΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΟΜΩς ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΛΙΚΕς ΚΑΙ ΣΥΝΤΡΗΠΤΙΚΕς ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΡΑΤΟς ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.
Ο Σαμαρας το μπορει? εχει τα κοτσια ? θα αντεξει? περιμενουμε ,τον κοιταμε στα ματια γιατι αυτος ειτε αρεσει ειτε οχι σε καποιους τουτη την στιγμη μπορει να κινησει τα νηματα…..
 ANENTAXTOΣ είπε:
ΑΥΤΑ ΦΙΛΕ ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ.ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΝΕΟ.ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΟΙ.ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΙ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ, Ο ΔΙΚΟ ΣΑΣ?
ΕΡΓΑ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ.Ή ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ Ή ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ.ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ.
ΑΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΜΠΛΑ-ΜΠΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΠΑΤΟ,ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΣΚΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΝΕΒΟΥΜΕ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ.
Γιώργος Τρεβής είπε:
«Η αριστοκρατία του εγκλήματος όμως είναι πλέον καθεστώς με, σχετικά, καθαρά χέρια.»
Το καθαρά χέρια έπρεπε να είναι σε εισαγωγικά. Γιατί αυτά τα «καθαρά χέρια» ξεπλένουν την βρώμα με πολιτιστικές δράσεις σε Μέγαρα Μουσικής και με φιλανθρωπίες χτίζοντας και ιατρικά κέντρα, κλπ., τα οποία διαφημίζονται συνεχώς και παντοιοτρόπως από τα ιδιόκτητα κανάλια.
Σε βλέπω Υπουργό ΠροΠο σε γνήσια Ελληνική κυβέρνηση.
 SABI είπε:
Aγαπητέ Φαήλο,
Ξαναδιάβασα το κείμενο μην τυχόν και δεν κατάλαβα κάτι. Ομως νομίζω οτι τα κατάλαβα καλά όλα. Ούτε εγώ λεώ οτι η μοναδική λύση που προτείνεις στο πρώτο είναι το δεύτερο (το κυνήγι των μεταναστών). Ομως μέσα στις λύσεις για το πολιτικό και οικονομικό πρόβλημα της χώρας προτείνεις και αυτό. Το να το προτείνουν οι επαγγελματίες της πολιτικής το κατανοώ. Είναι “πιασάρικο” θέμα και φέρνει ψήφους ακόμα και στον Καρατζαφέρη. Νομίζεις οτι τυχαία ο καραγκιόζης το έκαμε σημαία του? Θεωρώ άτοπο σε μια συζήτηση που τό καυτό ζήτημά της είναι αν τη Δευτέρα επιστρέφουμε στη δραχμή και γινόμαστε Αργεντινή να βάζουμε ΤΩΡΑ και το μεταναστευτικό. Αν γίνουμε φτωχότεροι απο την Βουλγαρία και την Τουρκία το μεταναστευτικό θα λυθεί αυτόματα γιατί μαζί με μας θα φύγουν και οι μετανάστες. Αν μείνουν πίσω τόσο το χειρότερο γι αυτούς γιατί δε θα βρίσκουν ούτε σκουπίδια για να φάνε. Αν διάβασες και σύ το κείμενό μου ως το τέλος, εγώ, επειδή το μεταναστευτικό είναι κύρια πρόβλημα των πλουσίων της Ευρώπης και εκεί θέλουν να πάνε οι λαθρομετανάστες, πιστεύω οτι η πρώτη κίνησή μας σ’ αυτό είναι αυτή που έκανε ο Μπερλουσκόνι. Τους δίνουμε ταξιδιωτικά έγγραφα, δωρεάν ή μειωμένο εισιτήριο και τους φορτώνουμε στα τραίνα του ΟΣΕ για Αυστρία (που μας θέλει εκτός ΕΕ). Για να τους στείλουμε πίσω στην πατρίδα τους χρειαζόμαστε απο την Ευρώπη περισσότερα λεφτά κι απ όσα μαζέψαμε κόβοντας τις συντάξεις. Θα μας τα δώσουν?
Κατανοώ τον νεανικό σου πολιτικό ενθουσιασμό και την ετοιμότητά σου να προτείνεις και να απαιτείς λύσεις εδώ και τώρα.
Ομως τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά . Το σημαντικώτερο για ΄μενα είναι οι πολιτικοί μας ηγέτες απο εδώ και πέρα να εχουν ΚΑΘΑΡΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΠΟΙΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ και πριν νομοθετήσουν κάτι, να δίνουν πρώτοι το παράδειγμα . Πχ. στη ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ, οι νέοι πολιτικοί μας θα πρέπει: 1.)να καταργήσουν αμμεσα όλες τις φοροαπαλλαγές των βουλευτών και των κρατικών λειτουργών (αυτοκίνητα, οικοσκευές, κομπιούτερ κλπ). 2) Να δώσουν το ΠΟΘΕΝ της περιουσίας τους και στο διαδίκτυο. 3) Να καταργήσουν όλα τους τα προνόμια.
Συμφωνώ οτι η μεγαλύτερη μεταρρύθμιση στη χώρα θα είναι να εφαρμοστούν οι νόμοι της. Ομως όχι οι υφιστάμενοι νόμοι. Αυτοί θα πρέπει να καταργηθούν ΑΜΕΣΑ. Και να αντικατασταθούν με απλούς και ΜΟΝΟΣΗΜΑΝΤΟΥΣ νόμους όπως στην Ευρώπη. Δεν είναι δυνατον να εφαρμόσεις θεσμούς οταν σε κάθε τομέα του κράτους η πολυνομία και η πολυερμηνεία των νόμων είναι μεγαλύτερη κι από εκείνη της Σοβιετικής Ενωσης. Μπορώ να σε βεβαιώσω ότι αν μου αναθέτανε να εφαρμόσω την υφιστάμενη πχ. οικοδομική νομοθεσία θα σταματούσα ΝΟΜΙΜΑ κάθε οικοδομική δραστηριότητα στη χώρα. Μην νομισεις οτι υπερβάλλω…Για να γίνουν όμως αυτά θα πρέπει πρίν απ’ όλα να φύγουν οι ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ που κυβερνούν αυτό τον τόπο οπως με ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ ομολόγησε ο Κώστας Καραμανλής. Αυτό είναι κατά τη γνώμη μου το δυσκολώτερο πρόβλημα. Μια λύση θα ήταν ίσως να ανατεθεί η είσπραξη των φόρων και το ΣΔΟΕ σε οικονομολόγους του KKE.
Γενικά πιστεύω οτι το νέο Ελληνικό κράτος που θα προκύψει μετά το 2012 είτε με ευρώ είτε με δραχμή θα πρέπει να διοικηθεί απο πολιτικούς που θα έχουν απόλυτη συνείδηση της Εθνικής Ενότητας, να είναι δηλαδή πρώτα Έλληνες και μετά Δεξιοί, Αριστεροί ή Κεντρώοι…
Διαβάστε κι αυτό….
Σήμερα είναι 4 Δεκεμβρίου και σαν σήμερα θα είχαμε εκλογές.
Κατάλαβε κανείς γιατί τελικά δεν έγιναν;
netakias.neta.sketa http://wp.me/p9GCU-1o3
Εικόνες:
http://andriotakis.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι σκέψεις σας είναι ευπρόσδεκτες.Γράψτε ένα σχόλιο.