Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

«Μια Ολόκληρη Μέρα Χαριζόμαστε»

Eric Bowman
 Η γιορτή  θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 2 Ιουνίου στις 19.00 στο θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» (Νάξου και Σταυράκη) στο Ρέντη.
Πρόκειται για μια πρωτοβουλία  της Βαρτουί Βαρτανιάν, που αγκάλιασε η Κέλλυ Γκούνη και την στηρίζουν πολλοί καλλιτέχνες.
Η ιδέα είναι, μια  ολόκληρη μέρα σε έναν ανοιχτό χώρο όπου θα παίζουν μουσικές, οι άνθρωποι  να διασκεδάσουν, και αντί εισιτηρίου, να φέρουν φάρμακα και τρόφιμα μακράς διάρκειας (όσπρια, ζυμαρικά, λάδι, αλεύρι, ζάχαρη, γάλα εβαπορέ) τα οποία θα διατεθούν στις 600 οικογένειες της πόλης που βρίσκονται σε ανάγκη και έχουν καταγραφεί από την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου.
Τα τρόφιμα και τα φάρμακα θα πρέπει να είναι σε ξεχωριστές σακούλες και θα συγκεντρώνονται την ίδια μέρα στο θέατρο από τις 18.30.
Μην φεύγετε, έχει κι άλλο.
Ο  τραγουδιστής Γιάννης Πλούταρχος, στηρίζει  τις δράσεις αλληλεγγύης του Δήμου Νίκαιας-Ρέντη,  σε μια συναυλία την Πέμπτη  13 Ιουνίου στις 9.00 το βράδυ στο Κατράκειο θέατρο μαζί με πολλούς  άλλους  καλλιτέχνες. Η συναυλία δίνεται με σκοπό τη συγκέντρωση τροφίμων για τις οικογένειες της πόλης που βρίσκονται σε ανάγκη.
Όσοι ενδιαφέρονται να ακούσουν από κοντά τον αγαπημένο τους καλλιτέχνη θα μπορούν με τουλάχιστον τρία διαφορετικά τρόφιμα από ζυμαρικά, όσπρια, ελαιόλαδο, γάλα εβαπορέ, αλεύρι ζάχαρη να κερδίσουν μια πρόσκληση  για τη συναυλία.
Η συλλογή των τροφίμων και η διάθεση προσκλήσεων θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 20 Μαΐου στα Δημαρχεία Νίκαιας (Π. Τσαλδάρη 10 ) και Ρέντη (Μπιχάκη 8).
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλ 210 4278100, 2132004810
Εικόνες
http://hrtstvrs.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι σκέψεις σας είναι ευπρόσδεκτες.Γράψτε ένα σχόλιο.