Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

Παρεμβάσεις για την κρίση: "Δέκα ζωές σε κίνδυνο"

Καλή χρονιά λοιπόν.
 Με υγεία. * Ανοιχτά μυαλά. * Κλειστές τηλεοράσεις.* Και  Συμπονετική  Καρδιά….όπως .μας εύχεται ο Νίκος  από την Κρήτη και εμείς επαναλαμβάνουμε
Γιατί υπάρχει λόγος.

Το Μητροπολιτικό Ιατρείο Ελληνικού (ΜΚΙΕ) καλεί τους πολίτες  να «σπάσουν τα τηλέφωνα του υπουργείου Υγείας  ώστε να  μπορέσουν να σωθούν  10 ανασφάλιστοι συμπολίτες μας»
Μας ζητούν να συμμετέχουμε σε επικοινωνιακή διαμαρτυρία  είτε  τηλεφωνικά είτε με
 e – mails διαμαρτυρίας στις αρμόδιες υπηρεσίες οι οποίες  γνωρίζουν εδώ και ένα μήνα το ζήτημα, και «κωφεύουν» παρά τις αγωνιώδεις εκκλήσεις για την παροχή βοήθειας σε ανθρώπους  των οποίων οι ζωές βρίσκονται σε κίνδυνο!

Γράφουν:
Ζητάμε από τους πολίτες να καλέσουν μαζικά στα παρακάτω τηλέφωνα και να στείλουν μαζικά μηνύματα στις παρακάτω διευθύνσεις του Υπουργείου Υγείας αλλά και της Γενικής Γραμματείας της κυβέρνησης, απαιτώντας να δοθεί ΑΜΕΣΗ λύση στο δράμα των δέκα ανασφάλιστων ασθενών μας. Επειδή οι άνθρωποι κινδυνεύουν, «δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να καλέσουμε τον κόσμο να μας βοηθήσει, με σκοπό το Υπουργείο να ανταποκριθεί και να πράξει τα δέοντα.

Γράφουν:
«Από τις 09 Δεκέμβρη 2013 με δύο συνεχόμενα δελτία τύπου, καλούμε το Υπουργείο Υγείας να βοηθήσει τους ανασφάλιστους συμπολίτες μας, οι οποίοι χρειάζονται  άμεσα νοσοκομειακή περίθαλψη.
Από τις 20 Δεκέμβρη 2013 εκκρεμεί το μήνυμα που έστειλε η Γενική Γραμματεία της κυβέρνησης προς το Υπουργείο Υγείας (Αρ. Πρωτ. 3325/20-12-13), μετά το δεύτερο δελτίο τύπου που εκδώσαμε. Ωστόσο ακόμη και σήμερα δεν έχουμε λάβει καμία απάντηση »
Περισσότερα εδώ: http://mki-ellinikou.blogspot.com
Τα τηλέφωνα των αρμοδίων
Υπουργείο Υγείας
Τηλέφωνο Υπουργού 213-2161-245
Email minister@yyka.gov.gr
Τηλέφωνο Γραμματείας 210-5235-815 και 210-5235-819
Γενική γραμματεία κυβέρνησης
Τηλέφωνο 210-3385-402(405 έως 7)
Email gge@ggk.gr
Μητροπολιτικό Ιατρείο Ελληνικού
Τηλέφωνο: 210 9631950 Διεύθυνση: εντός της πρώην Αμερικανικής βάσης (δίπλα στο Πολιτιστικό Κέντρο Ελληνικού, 200 μέτρα από την Τροχαία Ελληνικού).
 Email mkiellinikou@gmail.com
Το είδαμε στο http://kontrastoreyma.blogspot.gr

Άντε καλοί μας άνθρωποι, ένα τηλέφωνο μπορεί να κάνει τη διαφορά...
Ο κόσμος δεν σώνεται μόνο με προσευχές. Προς το παρόν τουλάχιστον.

2 σχόλια:

Οι σκέψεις σας είναι ευπρόσδεκτες.Γράψτε ένα σχόλιο.