Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Ένα είναι το κόμμα....

όλα τ'άλλα προσπαθούν να του μοιάσουν ........
Σας τράβηξα την προσοχή; ωραία διαβάστε μέχρι το τέλος ..
 Ο Ομπάμα πήγε στην εκπομπή του Γαλιφιανάκη
Επεισόδιο 18: Ο Πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα  με τον Zach Galifianakis  σε μια ιδιαίτερη συνέντευξη... 
Δημοσιεύθηκε  στις 11 του Μάρτη 2014  
  Περισσότερα εδώ  »
http://www.funnyordie.com/videos/18e820ec3f/between-two-ferns-with-zach-galifianakis-president-barack-obama


Ο υπουργός Εξωτερικών της Βρετανίας Ουίλιαμ Χέιγκ θα βρεθεί την Κυριακή στο Κίεβο, όπως ανακοίνωσε στον λογαριασμό του στο Τwitter.
Την Παρασκευή ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Ντέιβιντ Κάμερον τηλεφώνησε στον πρόεδρο της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν και συμφώνησαν ότι «όλες οι χώρες οφείλουν να σεβαστούν την εδαφική ακεραιότητα και την κυριαρχία της Ουκρανίας», όπως ανακοίνωσε η Ντάουνινγκ Στριτ.
http://www.spirospero.gr/
Και,ο κ. Κουτσούμπας εναντίον όλων!!!!


Ο γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ

Επίθεση εναντίον της Ν.Δ., του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, κατά την ομιλία του σε κομματική συνεστίαση, και απηύθυνε πρόσκληση συστράτευσης με το ΚΚΕ στις εκλογές του Μαϊου.

«Την πολιτική της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ την έχει γευτεί ο λαός μας είτε ως αυτοδύναμες μονοκομματικές κυβερνήσεις, είτε τώρα με την συγκυβέρνησή τους και την πλήρη κυβερνητική αντιλαϊκή ταύτισή τους», είπε ο κ. Κουτσούμπας και ειδικότερα για το ΠΑΣΟΚ σημείωσε: «Οι σημερινές μεταμορφώσεις του ΠΑΣΟΚ και άλλων δυνάμεων του πολιτικού συστήματος, πότε σε «Ελιές», πότε σε «Ποτάμια», πότε σε άλλους κεντροαριστερούς πόλους, ή η απορρόφησή τους και ένταξή τους στον αναξιόπιστο ΣΥΡΙΖΑ, ένα και μόνο σκοπό υπηρετούν: 
Να δώσουν ανάσα ζωής σε αυτούς που μας οδήγησαν στην κρίση, στους πραγματικούς υπεύθυνους, τους κερδοσκόπους καπιταλιστές και τα μονοπωλιακά συμφέροντα, στα διάφορα λαμόγια που τώρα φόρεσαν την προβιά του εξαγνισμένου δήθεν αριστερού, ή του επαναστάτη, του αντιεξουσιαστή, του αντισυστημικού, για να πουλήσουν διαμαρτυρία και αντίσταση, να κάτσουν στο σβέρκο μας για μια ακόμα φορά».

Στη συνέχεια έστρεψε τα πυρά του εναντίον του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, λέγοντας: «Ο ΣΥΡΙΖΑ συνειδητά -και όχι από παιδιάστικη αφέλεια, όπως ορισμένοι ισχυρίζονται προσβλέποντας ότι ίσως κάποτε ωριμάσει- συσκοτίζει την πραγματικότητα όταν λέει ότι φταίει μόνο η συγκεκριμένη πολιτική διαχείρισης, που εξέθρεψε τον εθνικισμό, τον απομονωτισμό, τον ευρωσκεπτικισμό, την άνοδο της ακροδεξιάς και του φασισμού. Ενοχοποιεί το μείγμα της πολιτικής για να αθωώσει το ίδιο το σύστημα που την εξουσία του θέλει να ενισχύσει και να προστατεύσει άλλοτε με τον εθνικισμό, το φασισμό άλλοτε με τον κοσμοπολιτισμό».

Με βάση όλα τα παραπάνω ο γ.γ. του ΚΚΕ κάλεσε τους ψηφοφόρους να στηρίξουν το κόμμα στις εκλογές και υπογράμμισε: «Απευθυνόμαστε στους εργάτες, τους υπάλληλους, τους συνταξιούχους, που γνώρισαν όλα αυτά τα χρόνια τη βάρβαρη πολιτική, και από την καλή και από την ανάποδη. Απευθυνόμαστε στους απογοητευμένους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ που ψάχνουν πολιτική στέγη, δεν ξέρουν τι Κόμμα να επιλέξουν, έχουν μπουχτίσει από τα ψέματα, τα λόγια τα μεγάλα, τις αδιέξοδες πολιτικές. 
Δίνουμε σε όλους το χέρι. Τους καλούμε να συστρατευθούν με το ΚΚΕ, το Κόμμα που με συνέπεια, σταθερότητα, αγωνίζεται και παλεύει για τα δικαιώματα του λαού μας, για να ξημερώσει ένα καλύτερο αύριο. Το Κόμμα που δεν υποκύπτει, δεν πρόκειται να τους ξεγελάσει. 
Το Κόμμα που δεν μεταλλάσσεται, δεν μασκαρεύεται, ούτε χύνει μελάνι για να κρυφτεί σαν τη σουπιά. 
Το Κόμμα που ό,τι έχει να πει, το λέει ανοιχτά και παστρικά, παλικαρίσια. Να μην πέσουν ξανά σε νέες παγίδες, νέων αυτόκλητων σωτήρων. Να μην χαθεί άλλος πολύτιμος χρόνος».
http://www.newsbeast.gr/politiki/arthro/654968/na-min-pesei-o-laos-xana-se-nees-pagides/

Και ενώ όλα τα παραπάνω ακούγονται "κανονικά"και δεν ανησυχούν κανέναν,εχθές το βράδυ έγινε κάτι περίεργο, και πρωτόγνωρο.
Όλη την ημέρα σήμερα κανένα μέσο δεν αναφέρθηκε σχετικά.  
Αργά το βράδυ, γράφουν από την Εφημερίδα των Συντακτών,και αναδημοσιεύει το newsbeast.
Σχόλιο:Η πρώτη πρόταση είναι  μούφα*. Ναι δεν έφτανε το ίδιο το γεγονός, έπρεπε να έχει και δράκο....εννοώ πως από το μυαλό τους το έβγαλαν.
Το δημοσίευμα είναι αυτό:
Εισβολή ενόπλων στην πλατεία Εξαρχείων
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, μια ομάδα 30 με 40 ατόμων, που είχαν καλυμμένο το πρόσωπο και κρατούσαν μεγάλα όπλα, έπιασαν δύο άτομα, τους φόρεσαν κουκούλα και τα πήραν μαζί τους Συγκεχυμένες είναι οι εκτιμήσεις για την εισβολή ενόπλων στην πλατεία Εξαρχείων το βράδυ του Σαββάτου και την απαγωγή, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από αυτόπτες μάρτυρες, δύο ατόμων, αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων.
Όπως λένε στην «Εφ.Συν.» μάρτυρες του περιστατικού, γύρω στις 10:30 το βράδυ, την ώρα που ήταν γεμάτη κόσμο η πλατεία, εισέβαλε μια ομάδα 30 με 40 ατόμων. Ήταν μαυροντυμένοι, είχαν καλυμμένο το πρόσωπο, και κρατούσαν μεγάλα όπλα, μάλλον καλάσνικοφ. Ο κόσμος άρχισε να τρέχει έντρομος προς τα γύρω στενά. 
Οι ένοπλοι έπιασαν δύο άτομα, τους φόρεσαν κουκούλα και τα πήραν μαζί τους αποχωρώντας.
 http://www.efsyn.gr/?p=184320
http://www.newsbeast.gr/world/arthro/658186/periergi-upothesi-apagogis-stin-plateia-exarheion/

Το περιστατικό 
όπως το περιγράφει αυτόπτης μάρτυρας, δεν επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ.
http://www.phorum.gr/viewtopic.php?f=80&t=286644
Η συζήτηση που ακολουθεί στο φόρουμ δεν ρίχνει φως στην υπόθεση,περιπλέκει τα πράγματα. Παρ'όλα αυτά έχει ενδιαφέρον.
Ενδεικτικά οι σχολιαστές αναφέρονται σε δυο εκδοχές:
Στην  περίπτωση να είναι αναρχικοί που μαζέψαν ναρκέμπορους(οι ενστάσεις πιο κάτω).
Να είναι ομάδα της  ΜΥΤ, που είναι γνωστό ότι ότι εδρεύει στην Αθήνα (και συνεργάζεται άριστα με αντίστοιχη μυστική οργάνωση της Αλβανίας)που ήταν σε ειδική αποστολή!!!
Γράφουν επίσης:
Περίπου σε 200.000 υπολογίζονται οι ένοπλοι Αλβανοί  στην Ελλάδα.
Είναι ενήμερη η κυβέρνηση αλλά ως απάντηση στους ερωτούν τες δίνει το καταπληκτικό "μην ανησυχείτε γνωρίζουμε και είναι όλα υπό έλεγχο).
Ώπα , στάσου γιατί ξεφεύγουμε :Λες δηλαδή υπάρχουν ένοπλες ομάδες αναρχικών που μπορούν να κυκλοφορούν δημόσια κρατώντας βαρύ οπλισμό, να φοράνε κουκούλες σε κάποιους και να τους παίρνουν μαζί για οπουδήποτε ;
Διαβάστε το σχόλιο άλλου αυτόπτη μάρτυρα κάτω από το κείμενο.
http://hellaspress-angel.blogspot.gr/2014/03/blog-post_7034.html

Δικό μας σχόλιο
Το επεισόδιο έγινε εχθές το βράδυ(22/3/14) πριν τις 11 στο κέντρο της Αθήνας, και μας αφήνει με την εντύπωση  των ανύπαρκτων αντανακλαστικών των αποκαλούμενων σήμερα δημοσιογράφων!!
Και, σήμερα, οι λίγοι που έγραψαν σχετικά θολώνουν τα νερά μιλώντας για απαγωγές ή για ανύπαρκτα γεγονότα, ακόμη και για γυρίσματα ταινίας!!!
Εάν έχετε την υπομονή να διαβάσετε όλη τη συζήτηση στο φόρουμ, θα συμπεράνετε πως το θέμα είναι σοβαρό, έχει πολλές προεκτάσεις και θα πρέπει να αντιμετωπιστεί με προσοχή. Εγώ άκουσα για το γεγονός -από δυο τρομαγμένους με το επεισόδιο νέους- μέσα στο λεωφορείοΣε κάθε περίπτωση, το σκηνικό  είχε σαν στόχο και την επίδειξη δύναμης, από όποιον κι αν έγινε.
Ενημέρωση 26/4/2014
Ανακοίνωση για τα γεγονότα στην πλατεία Εξαρχείων
http://left.gr/news/anakoinosi-gia-ta-gegonota-stin-plateia-exarheion

Αυτά για σήμερα,διεκδικήστε τη ζωή σας όπως λέει και ο Σίλας, και καλή τύχη!!!

Ορισμός
*Κάτι είναι μούφα όταν είναι ψεύτικο ή φτιαχτό ή δεν είναι καλό.
http://www.slang.gr/lemma/show/moufa_259

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι σκέψεις σας είναι ευπρόσδεκτες.Γράψτε ένα σχόλιο.