Τρίτη, 3 Μαρτίου 2015

Ανακοίνωση του Συντονισμού κατά των πλειστηριασμών Νίκαιας Κορυδαλλού


Μετά το μετεκλογικό '' διερευνητικό διάλειμμα'' ,προς αναμονή των εξελίξεων σε σχέση με τις προθέσεις της κυβέρνησης για τους πλειστηριασμούς και αφού διακρίναμε μια ''δημιουργική ασάφεια'' εκ'μέρους των υπουργών που χειρίζονται το θέμα, που κάθε άλλο παρά συμβάλλει στην ανάσχεση του προβλήματος της δήμευσης της περιουσίας των πολιτών, ξεκινάμε πάλι τις κινητοποιήσεις μας την Τετάρτη 4/3 στις 3.30 μμ με στόχο να δημιουργήσουμε ξανά ''ομπρέλα προστασίας'' των πολιτών, απαντώντας στη ''δημιουργική 
ασάφεια'' με μια ''σαφέστατη θέση και στάση''.

Δεν θα επιτρέψουμε πλέον να συνεχιστεί η ανασφάλεια, ο φόβος και η καταστροφή, αποτρέποντας σε μόνιμη βάση και έως ότου παρθούν αποφάσεις που θα επαναφέρουν το δίκαιο χωρίς υποσημειώσεις, όλους τους πλειστηριασμούς που ''έρχονται προς εκτέλεση'' στο ειρηνοδικείο Νίκαιας.
Θεωρούμε οτι πλέον δεν πάει άλλο, οτι τα λόγια και οι εξαγγελίες δεν βοηθούν στην ''επιστροφή στη κανονικότητα'' και οτι δεν μας καλύπτει ούτε καν στο ελάχιστο μια καλύτερη διαχείριση της κατάστασης που δημιουργήθηκε απο τις πρηγούμενες συγκυβερνήσεις και που έχουν οδηγήσει στην εξαθλίωση, την αβεβαιότητα και την υφαρπαγή της περιουσίας τους εκατομμύρια πολίτες.

Θα πρέπει πλέον όλοι στο κυβερνητικό στρατόπεδο να καταννοήσουν, ότι η πολυαναφερόμενη ''Περηφάνεια και Αξιοπρέπεια'', δεν είναι απλή αναφορά στα μπαλκόνια, αλλά περνάει μέσα από την ουσιαστική κάλυψη και προστασία των πολιτών, με γενναίες και ουσιαστικές αποφάσεις και παρεμβάσεις και όχι με ρετουσαρίσματα, πασαλείμματα και ασαφείς προθέσεις, που διογκώνουν το πρόβλημα και συνεχίζουν το έργο που σταμάτησαν οι προηγούμενοι, το έργο της λεηλασίας και της δήμευσης της περιουσίας των πολιτών.
Επειδή λοιπόν τα πάντα, είναι ότι πράττεις και όχι ότι θες να πράξεις, άλλα είτε επειδή δεν σου επιτρέπουν, είτε επειδή δεν μπορείς να διακρίνεις τα ''πραγματικά προβλήματα'' δεν το κάνεις, ο ''ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΣΕ ΝΙΚΑΙΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ'' ξεκινάει ένα νέο ''ανένδοτο μαραθώνιο'', Αντίστασης, Αλληλεγγύης και Ανατροπής μιας κατάστασης που οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε αφανισμό χιλιάδες συμπολίτες μας, θύματα μιας ανάλγητης πολιτικής που εμείς δεν θα επιτρέψουμε να συνεχιστεί.

ΥΓ. Την Τετάρτη βγαίνει σε πλειστηριασμό από την εφορία το σπίτι συμπολίτη μας, που είναι και το μοναδικό περιουσιακό που διαθέτει και σε αυτό μένουν οι γονείς του που κινδυνεύουν να βρεθούν στο δρόμο.
Καλούμε τους συμπολίτες μας να συμμετέχουν την Τετάρτη 4/3/2014 στις 3.30 μ.μ  για να αποτρέψουμε το ενδεχόμενο να βγει στον πλειστηριασμό το σπίτι του συμπολίτη μας.
Αναδημοσίευση του καλέσματος από: http://kontrastoreyma.blogspot.gr

Να θυμίσουμε εδώ πως η  Κίνηση Πολιτών Νίκαιας «κόντρα στο ρεύμα» ήταν από τις πρώτες που έφερε στη δημοσιότητα το ζήτημα με τις απ'ευθείας αναθέσεις των Δομών Κοινωνικής Πρόνοιας των Δήμων σε ΜΚΟ,και ΚΟΙΝΣΕΠ.Ένα θέμα που μας απασχόλησε πολλές φορές στο παρελθόν και θα αναφερθούμε πάλι στο μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι σκέψεις σας είναι ευπρόσδεκτες.Γράψτε ένα σχόλιο.