Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

Συγκέντρωση- Συζήτηση στο Κερατσίνι για τα θέματα Κοινωνικής Αλληλεγγύης




Στο Κερατσίνι (πλατεία Λαού) την  Πέμπτη 28/5/2015 και ώρα 7.30 μ.μ​. η ​Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Πειραιά μας καλεί στη  συζήτηση​  με ομιλητές την  Θεανώ Φωτίου, αναπληρώτρια υπουργό  Κοινωνικής Αλληλεγγύης και τον Δημήτρη Στρατούλη, αναπληρωτή υπουργό Κοινωνικών Ασφαλίσεων, που  θα ενημερώσουν τους πολίτες  για τα πρώτα μέτρα της Κυβέρνησης  που απαντούν στην ανθρωπιστική κρίση.

 Στη συζήτηση που θα ακολουθήσει, μπορούν να παρέμβουν με ερωτήσεις,προτάσεις, αλλά και κριτική για  τους Υπουργούς και το έργο τους, οι δομές κοινωνικής αλληλεγγύης του ευρύτερου Πειραιά, εκπρόσωποι φορέων και πολίτες.

Είναι η πρώτη ανοιχτή Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ Πειραιά μετά τις εκλογές, μια ευκαιρία για απευθείας ενημέρωση των πολιτών για τα θέματα Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Κοινωνικών Ασφαλίσεων από τους ίδιους τους Υπουργούς που τα χειρίζονται, αλλά και ευκαιρία  για να ακουστούν οι απόψεις των πολιτών και των συλλογικοτήτων τους. 

Πηγή:https://left.gr

Εμείς θα είμαστε εκεί  με έτοιμες  τις προτάσεις  που έχουμε διαμορφώσει για την Κοινωνική Οικονομία από την προηγούμενη ακόμη περίοδο διακυβέρνησης.
Για όποιον παρακολουθεί τα σχετικά θέματα παρά το τετράμηνο που πέρασε,  δεν έχει αλλάξει τίποτα ακόμη στην Κοινωνική Οικονομία και  τις Κοινωνικές Επιχειρήσεις, όπως δεν έχουν γίνει και ουσιαστικά βήματα για την εξάλειψη της ανεργίας.
Θεωρώντας  ότι  είναι καλή ευκαιρία να ακουστούν οι φωνές μας σας προτείνουμε να συμμετέχετε με τις  δικές σας προτάσεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι σκέψεις σας είναι ευπρόσδεκτες.Γράψτε ένα σχόλιο.