Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Τα βαμπίρ είναι παντοτινά

Αποδοχή της πραγματικότητας.
Ω!!!!! ο  Bill

Ο Bill Gates (αυτός που βρίζετε όταν κολλάνε τα windows) αναφέρει στην ομιλία του αυτή ότι προκειμένου να μειωθούν οι εκπομπές διοξειδίου, γίνεται εξαιρετική δουλειά με τα εμβόλια η οποία σε συνδυασμό με το σύστημα υγείας θα βοηθήσει στη μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού κατα 15%. (τα εξηγούσε σε ένα βίντεο που δεν υπάρχει πια,το πάτησε το τραίνο...)
http://www.youtube.com/watch?v=kQeewGSGajk&feature=player_embedded
Αλλά δεν πειράζει.


Όλα ζουν αν τα θυμάσαι

Εδώ βρισκόμαστε σήμερα: στην Αίγυπτο,το Αφγανιστάν,το Μπαχρέιν τη Λιβύη... στον Πόλεμο.
Οι λαϊκές εξεγέρσεις στον αραβικό κόσμο συνεχίζονται, και χιλιάδες πολίτες στη Μέση Ανατολή και την Βόρειο Αφρική ξεσηκώνονται κατά των καθεστώτων. Εκτός ελέγχου είναι η κατάσταση στη Λιβύη, όπου οι πληροφορίες κάνουν λόγο για σφαγή, οι ξένες δυνάμεις ασκούν πιέσεις για εκτόνωση της κατάστασης στο Μπαχρέιν, ενώ στους δρόμους βγήκαν και πάλι οι φοιτητές της Υεμένης.


Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011
Ο πρόεδρος του Σουδάν Όμαρ Χάσαν αλ Μπασίρ, ανακοίνωσε ότι δε θα θέσει υποψηφιότητα για νέα θητεία, σε μια προσπάθεια εισαγωγής μεταρρυθμίσεων για τον εκδημοκρατισμό της χώρας, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters. 
21 Φεβρουαρίου 2011

Αποφασισμένος να αιματοκυλήσει τη Λιβύη παρά να παραιτηθεί εμφανίζεται ο Μουαμάρ Καντάφι, που αντιμετωπίζει τη μεγαλύτερη πολιτική πρόκληση στην 42χρονη εξουσία του.
Ελευθεροτυπία: Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Αφγανιστάν: το ΝΑΤΟ θέρισε ξανά γυναικόπαιδα
Δεκάδες αμάχους, ανάμεσά τους πολλές γυναίκες και παιδιά, θέρισαν τις τελευταίες μέρες οι κοινές επιχειρήσεις του ΝΑΤΟ και των αφγανικών δυνάμεων στην επαρχία Κουνάρ, σύμφωνα με δηλώσεις του τοπικού κυβερνήτη.



«Σκοτώθηκαν σε χερσαίες και αεροπορικές επιδρομές στην περιοχή Γκάζι Αμπάντ», δήλωσε στο πρακτορείο Reuters ο κυβερνήτης της Κουνάρ, Φαζλουλά Γουαχίντι. 
Ο ίδιος ανέφερε ότι μεταξύ των τουλάχιστον 64 νεκρών-αμάχων, οι 20 ήταν γυναίκες, τα 29 παιδιά ή έφηβοι και μόνο 15 ενήλικοι. Πηγή: Reuters,και enet.gr. 21 Φεβρουαρίου 2011
Επίθεση βομβιστή αυτοκτονίας στην Κουντούζ
Βομβιστής αυτοκτονίας σκότωσε και τραυμάτισε περίπου 40 ανθρώπους σε επίθεση που πραγματοποιήθηκε σε κυβερνητικό κτίριο στο βόρειο Αφγανιστάν. Κυβερνητικός αξιωματούχος της επαρχίας  δήλωσε στο πρακτορείο Ρόιτερς ότι ο βομβιστής αυτοκτονίας εξαπέλυσε το χτύπημα τη στιγμή που πλήθος πολιτών είχε σχηματίσει ουρά περιμένοντας να παραλάβει ταυτότητες. Η βία πλήττει την Κουντούζ ολοένα και περισσότερο καθώς το αντάρτικο των Ταλιμπάν εξαπλώνεται στο νότιο και το ανατολικό τμήμα της.
Βυθισμένη στο χάος η Λιβύη
Εκατοντάδες οι νεκροί ενώ χάνει έδαφος ο Καντάφι
Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011 ( 15:07 )
«Αυτό που ζούμε είναι αδιανόητο. Αεροσκάφη και ελικόπτερα βομβαρδίζουν τυφλά τη μια περιοχή μετά την άλλη. Πυροβολούν ο, τι κινείται. Υπάρχουν πολλοί, πάρα πολλοί νεκροί», λέει ένας ανώνυμος κάτοικος της Τρίπολης, μιλώντας σε διεθνές ειδησεογραφικό δίκτυο.
Διαβάστε περισσότερα: http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=2&artId=386061&dt=22/02/2011#ixzz1EhP3qKhO
Ποταμοί αίματος θα κυλήσουν"απειλεί  ο γιος του Μουαμάρ Καντάφι, Σαΐφ αλ-Ισλάμ, σε τηλεοπτικό του διάγγελμα και προειδοποίησε για τον κίνδυνο εμφυλίου πολέμου, τονίζοντας ότι ο στρατός είναι αποφασισμένος να διαφυλάξει την τάξη με οποιοδήποτε κόστος.
«Η Λιβύη βρίσκεται σε ένα σταυροδρόμι. Είτε συμφωνούμε σήμερα σε μεταρρυθμίσεις, είτε δεν θα θρηνήσουμε 84 νεκρούς, αλλά χιλιάδες και ποταμοί αίματος θα κυλήσουν σε ολόκληρη τη Λιβύη», είπε στο διάγγελμά του.
Ο Καντάφι άνοιξε τις πύλες της κολάσεως
Με διάγγελμα  ξεκαθάρισε ότι προτιμάει να «πεθάνει σαν μάρτυρας» παρά να παραδώσει την εξουσία.
 http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11381&subid=2&pubid=5546696
Τρομοκρατία, σφαγές, βομβαρδισμοί και δολοφονίες συνθέτουν το εκρηκτικό κλίμα
Μακελειό στην Τυνησία από τα μέσα Δεκέμβρη.
Φρίκη στη Νιγηρία.
Εκτιμάται ότι 300 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στα επεισόδια βίας μεταξύ μουσουλμάνων και χριστιανών στο βόρειο τμήμα της Νιγηρίας.
Και πιο μέλλον δρομολογούν οι  διαχειριστές;

The Great Global Warming Swindle _Greek Subtitles Part 6
https://vimeo.com/channels/344231/9092816


Και μέσα σε όλα και ο Εγκέλαδος.

Γλυπτό που τον αναπαριστά στον κήπο του ανακτόρου των  Βερσαλλιών
Ο Εγκέλαδος, ήταν ένας από τους Γίγαντες με εκατό χέρια (Εκατόγχειρες) γιος του Τάρταρου και της Γης. Όταν  θυμάται τον άδικο χαμό του,  εκδηλώνει το θυμό του με ηφαιστειογενείς εκρήξεις και σεισμική δραστηριότητα.
Και μετά;
Η ... κίνα ;
Η ... ιαπωνία ;
Η ... ιταλία ;
Η ... ισπανία ;
Η ... τουρκία ;
Η ... ρωσία ;
Η ... αλβανία ; ...

Κι εδώ σε εμάς;

Συγκαλυμμένος ρατσισμός από προοδευτικές πένες
Η Αφρική έχει επιλεγεί σαν ένα παράδειγμα "της έκφρασης της σκοτεινής ανθρώπινης φύσης" και των γεγονότων που εκδηλώνονται όταν βρισκόμαστε υπό την επήρεια αυτής. Ας εξερευνήσουμε λοιπόν τα γεγονότα, ας τα κάνουμε συνείδηση μας και ας δημιουργήσουμε ένα καινούριο κόσμο μέσα από τα λάθη του παρελθόντος.(απόσπασμα κειμένου)


Τα βαμπίρ είναι παντοτινά

Του ΜΑΚΗ ΝΟΔΑΡΟΥ στην enet.gr
Πάνω από τριάντα παιδικές ψυχές με ειδικές ανάγκες έχουν «δραπετεύσει», από το 1988 μέχρι σήμερα, από το ίδρυμα ΚΕΠΕΠ των Λεχαινών Ηλείας, «αθόρυβα» χωρίς οι αρμόδιοι να δημοσιοποιήσουν τα αίτια και τις ακριβείς συνθήκες του θανάτου τους.Έχει συνέχεια:
http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=251922
Δεν είμαστε τέτοιοι ή πάντα ήμαστε τέτοιοι και το κρύβαμε;(3)

Η αθλιότητα της ζωής έγινε η 


Τα βαμπίρ είναι παντοτινά
Η μανία με τους βρικόλακες ως αλληγορία για το κυνήγι της άφθαρτης νεότητας, της παντοδυναμίας και του ανέφικτου έρωτα.(2)
Η καταγωγή του πιο δημοφιλούς σύγχρονου μύθου μπορεί να χάνεται στην Κεντρική Ευρώπη των μεσαιωνικών χρόνων, αλλά η αξεπέραστη ελληνική μυθολογία έχει να επιδείξει στοιχειά όπως η Έμπουσα ή η Λάμια, που έχουν πολλά κοινά στοιχεία με το αιμοβόρο τέρας που ξυπνάει τρόμο και λαγνεία στις καρδιές των ανθρώπων. Η Λάμια ήταν βασίλισσα της Λιβύης και ερωμένη του Δία, που ορκίστηκε να πάρει εκδίκηση για τη δολοφονία των παιδιών της από την Ήρα πίνοντας το αίμα των άλλων παιδιών. Η Έμπουσα, που ανήκε στην κουστωδία της θεάς του Κάτω Κόσμου, Εκάτης, και μπορούσε να πάρει διάφορες μορφές, ανέβαινε στον κόσμο των ζωντανών για να τους πιει το αίμα. Μετά από αυτές τις τρομερές «κυρίες», η εγχώρια παράδοση δεν έχει να επιδείξει άλλους σπουδαίους βρικόλακες (ή βουρδούλακες, όπως είναι γνωστοί στην ελληνική ύπαιθρο), παρόλο που η ορθόδοξη Εκκλησία έβαλε το χεράκι της στην εδραίωση των δοξασιών για την ύπαρξή τους με τη διδασκαλία της περί αφθαρσίας του σώματος ως αποτελέσματος αφορισμού. Πολύτιμες πληροφορίες για τις ελληνικές δοξασίες περί βρικολάκων υπάρχουν στην εξαιρετική μελέτη του Μόνταγκ Σόμερς, «Ο Έλλην βρυκόλαξ» (εκδόσεις Δελφίνι 1995), όπου παρατίθεται και η άποψη του Ν.Π. Πολίτη, καθηγητή του Πανεπιστημίου Αθηνών, από το βιβλίο του «Παραδόσεις του ελληνικού λαού»: «Οι κάτοικοι της Σαντορίνης είναι γνωστοί ως οι ικανότεροι και πιο αποτελεσματικοί εξολοθρευτές βρικολάκων»! Το βιβλίο κλείνει έξοχα με την παράθεση του παραδοσιακού τραγουδιού «Του νεκρού αδερφού», το οποίο διηγείται την ιστορία του Κωνσταντή που σηκώνεται από τον τάφο για να εκπληρώσει μια υπόσχεση που έχει δώσει στη μητέρα του. Το τραγούδι τελειώνει με δύο γυναίκες να πεθαίνουν αγκαλιασμένες, ενώ ο Κωνστανής γίνεται άφαντος. Επιστρέφει άραγε στον Κάτω Κόσμο ή μένει να ταλαιπωρεί τους ζωντανούς; Δεν το μαθαίνουμε ποτέ. Οι βρικόλακες της σύγχρονης λογοτεχνίας κράτησαν τα καλά της φανταστικής ύπαρξής τους και ξεφορτώθηκαν κάθε μειονέκτημα: Περπατούν στο φως της μέρας, μερικοί ακόμα κι όταν καίει ο ήλιος, δεν έχουν πρόβλημα να βολτάρουν σε εκκλησίες, βλέπουν την αντανάκλασή τους σε καθρέφτες, βγαίνουν φωτογραφίες, επιλέγουν να επιβιώνουν πίνοντας το αίμα μόνο ζώων, και φυσικά ερωτεύονται με εφηβικό πάθος ..


Και επειδή το κλίμα είναι βαρύ, δώσε μας ένα χαμόγελο ....





Εφευρετικοί οι νέοι της Αιγύπτου στην προσπάθειά τους να προφυλαχθούν


H ΕΛΛΑΔΑ ΞΕΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΟΪΚΑΝΟΥΣ !
Πατήστε στο σύνδεσμο γιατί η ενσωμάτωση είναι απενεργοποιημένη.
http://www.youtube.com/watch?v=5tzeMnAAnjM&feature=related
Η πραγματική ιστορία του Κυνόδοντα συμβαίνει εδώ και πολλά χρόνια στην Κρήτη.
7 Φεβρουαρίου 2011 by SykoFantiS Bastoyni
Διαβάστε έτσι ώστε αν δείτε την ταινία να είστε λίγο πιο … υποψιασμένοι.
http://www.e-cannibals.gr/blog/?p=3981
(1)http://thalamofilakas.blogspot.com/2011/02/blog-post_5326.html
Αποσπάσματα από κείμενο της Αναστασίας Καμβύση
(2)http://www.bookpress.gr/afieromata/iounios/vampire-einai-pantotina
(3)http://simplemangreek.blogspot.com/2010/07/blog-post_28.html
http://garizo.blogspot.com/search/label/%CE%91%CE%A6%CE%A1%CE%99%CE%9A%CE%97
Εικόνες από:
http://garizo.blogspot.com/
http://www.texnologia.gr/
 http://palioskilo.blogspot.com/2011/02/improvised-helmets-in-streets-of-cairo.html
Το ιστολόγιο δε ευθύνεται για το περιεχόμενο ξένων ιστοσελίδων.
Γράψτε ένα σχόλιο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι σκέψεις σας είναι ευπρόσδεκτες.Γράψτε ένα σχόλιο.