Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

Καλοκαιρινές αποδράσεις στις εκδηλώσεις των κινημάτων!!

Η Εργατική Λέσχη σας προσκαλεί αυτό το Σάββατο στην ταράτσα της για διασκέδαση με  παραδοσιακά τραγούδια από όλη την Ελλάδα απο τους Σεμέν.
Η βραδιά θα έχει ποτό, συλλογική κουζίνα και πολύ χορό απο την ομάδα παραδοσιακών χορών της Λέσχης!
Ανοιχτό Κάλεσμα για έναν Αντιφασιστικό Σεπτέμβρη στις γειτονιές μας.
Το Σεπτέμβρη θα συμπληρωθεί ένας χρόνος από την εν ψυχρώ δολοφονία του Κερατσινιώτη αντιφασίστα μουσικού Παύλου Φύσσα, από τάγμα εφόδου της Χρυσής Αυγής. Θεωρούμε πως αυτή η μαύρη επέτειος αποτελεί ένα σημαντικότατο πολιτικό ορόσημο για το αντιφασιστικό κίνημα στην περιοχή μας αλλά και  γενικότερα. Σε μια προσπάθεια να ξαναπιάσουμε το νήμα των μεγάλων αντιφασιστικών κινητοποιήσεων του 2013, αλλά και να τσακίσουμε το φασισμό στη ρίζα του ξεριζώνοντας τον από τις γειτονίες μας,επιδιώκουμε να οργανώσουμε έναν αντιφασιστικό Σεπτέμβρη στις γειτονιές. 
Στην προσπάθεια μας αυτή καλούμε κάθε συλλογικότητα, κάθε σωματείο, σύλλογο, μαθητική κοινότητα, τους γονείς ,τους δασκάλους, τις αντιφασιστικές και αντιρατσιστικές κινήσεις, αλλά και τον κάθε εργαζόμενο αντιφασίστα να συμβάλει στην διοργάνωση και την επιτυχία του.
Σκοπός μας είναι η συγκρότηση μιας πρωτοβουλίας που θα αναλάβει την οργάνωση ενός αντιφασιστικού Σεπτέμβρη  με πολύμορφες δράσεις στις γειτονιές μας. 

 Στην προσπάθεια μας αυτή καλούμε κάθε συλλογικότητα, κάθε σωματείο, σύλλογο, μαθητική κοινότητα, τους γονείς ,τους δασκάλους, τις αντιφασιστικές και αντιρατσιστικές κινήσεις, αλλά και τον κάθε εργαζόμενο αντιφασίστα να συμβάλει στην διοργάνωση και την επιτυχία του.
Με βάση όλα αυτά σας καλούμε  στο χώρο της Εργατικής Λέσχης Κερατσινίου-Δραπετσώνας (Μιαούλη 1 και Λεωφόρο Δημοκρατίας, απέναντι από την πλ. Λαού στο Κερατσίνι) για να οργανώσουμε και να συντονίσουμε τις πρωτοβουλίες μας!
Τηλ: 6930197726 /email: ergatikileshi.kd@gmail.com 
Λεωφ. Δημοκρατίας & Αθανασίου Μιαούλη 1
http://ergatikilesxi-kd.blogspot.gr/2014/06/blog-post_24.html

Το επόμενο κάλεσμα είναι για το Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ που ξεκινά σήμερα στις 7 το απόγευμα.

Φέτος το 18ο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στην πανεπιστημιούπολη του Ζωγράφου, στις 4, 5 και 6 Ιουλίου. 
Πολλά ενδιαφέροντα πράγματα θα γίνουν,όπως συζητήσεις και συναυλίες ενώ θα υπάρχουν και εξαιρετικά  φαγητά  από τις κουζίνες των μεταναστών. 
Όμως υπάρχει και ένα αναπάντητο ερώτημα που το βάζει ο πρκλς (εδώ)
Το επόμενο κάλεσμα είναι μουσικό 



Τρίτη 8 Ιουλίου στις 8 το βράδυ σας περιμένουμε στην ταράτσα της Εργατικής Λέσχης μας όπου θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση - συζήτηση με θέμα "HipHop και κινήματα / H άνοδος του πολιτικοποιημένου hiphop στις γειτονιές μας".
Η είσοδος και η συμμετοχή στις εκδηλώσεις της Εργατικής Λέσχης Περιστερίου είναι πάντα ελεύθερη . (Θηβών 227, Περιστέρι, λίγα μέτρα από το μετρό Ανθούπολη)
http://ergatikilesxiperisteriou.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι σκέψεις σας είναι ευπρόσδεκτες.Γράψτε ένα σχόλιο.