Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

Άλλη μια προσφυγή στη Χάγη για εγκλήματα κατά της Ελλάδος


Αναδημοσιεύουμε μια είδηση από το ΟΛΥΜΠΙΑ που συνοδεύεται με ένα κάλεσμα *για συμμετοχή. 
Γερμανίδα ακτιβίστρια προσέφυγε ενώπιον του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου της Χάγης, επικαλούμενη εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας με αφορμή την κατάρρευση του ελληνικού συστήματος υγείας.
Η Σάρα Λουτσία Χάσελ-Ρόιζινγκ από το Βούπερταλ της Γερμανίας κατέθεσε μήνυση στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης για εγκλήματα της Ευρωπαϊκής Ενωσης κατά της Ελλάδας εναντίον της Ανγκελα Μέρκελ και του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.
Η γερμανίδα ακτιβίστρια δήλωσε ότι υποστηρίζει την μήνυση στο βαθμό που βλέπει ότι η Γερμανία διαπράττει εγκλήματα κατά της Ελλάδας.
Την είδηση αυτή δημοσιεύει η γερμανική εφημερίδα Die Welt και αναφέρει ότι η ακτιβίστρια έχει συγκεντρώσει έγγραφα που αποδεικνύουν ότι η ζημιά που υπέστη η Ελλάδα στον τομέα της Υγείας για παράδειγμα είναι αποτέλεσμα της πολιτικής λιτότητας που προωθεί η ΕΕ και το ΔΝΤ.
Η ακτιβίστρια, διευκρινίζει η γερμανική εφημερίδα δεν έκανε μήνυση κατά συγκεκριμένων προσώπων αλλά ζητά να διερευνηθεί ποιοί είναι οι υπαίτιοι για την τραγική κατάσταση που βιώνει σήμερα η Ελλάδα.

Καντε κατι,ολοι μαζι
Πηγα σημερα στο κοινωνικο Ιατρειο Ελληνικου που δινονται οι καταθεσεις που θα συνοδεψουν αυτη την μήνυση και εκανα το καθηκον μου,εδωσα καταθεση για τα δεινα που εχει επιβαλλει η πολιτικη των υπηρετων της Γερμανιας στον Ελληνικο λαο,ειναι χρεος ολων μας που εχουμε πληγει ανεπανορθωτα,ειμαστε ανεργοι,φορτωμενοι με τα χαρατσια τους να συμβαλουμε σε αυτο,η χουντα των πολιτικων ανδρεικελων πρεπει να δικαστει.

Το τηλεφωνο για ραντεβου στο Κοινωνικο Ιατρειο Ελληνικου οπου μπορειτε να παρετε για να κλεισετε ραντεβου για καταθεση της δικης σας μιζεριας και συμφορας ειναι:
210-9631950
Από το ιστολόγιο
http://harrytsopanos.blogspot.com/2014/10/blog-post_45.html#ixzz3HMda5GfC

*Η είδηση είναι αληθινή.Έχει δημοσιευθεί επίσης εδώ:
http://www.inewsgr.com/261/germaniki-prosfygi-sti-chagi-gia-eklimata-kata-tis-ellados.htm
Όποιος πιστεύει πως έχει θιγεί από τα μέτρα που εφαρμόζονται έχει την ευκαιρία να ζητήσει ευθύνες για την καταστροφή της ζωής του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι σκέψεις σας είναι ευπρόσδεκτες.Γράψτε ένα σχόλιο.