Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Ικαριώτικο διάλειμμα


για να πάρει η ψυχή μας ανάσα......


http://www.youtube.com/watch?v=gQ5IivhY5oE
Βλέπετε ήρθε η ώρα που και οι γιατροί ξεκίνησαν τις καταλήψεις!!
Γράφουν οι εφημερίδες-16/02/14
Αρνούνται να παραδώσουν  τα πολυϊατρεία οι γιατροί του ΕΟΠΥΥ , τα οποία αναμένεται να μετατραπούν σε κέντρα υγείας ...

Κινητοποιήσεις σε όλη την Ελλάδα
Ήδη, από νωρίς το πρωί οι γιατροί πραγματοποιούν συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας σε πολυϊατρεία του Οργανισμού στην λεωφόρο Αλεξάνδρας, τη Νίκαια και τη Δάφνη και σε άλλες μονάδες στην Αττική και στην επαρχία.
Η Εκτελεστική Γραμματεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Επιστημονικού Υγειονομικού Προσωπικού ΕΟΠΥΥ (ΠΟΣΕΥΠ - ΕΟΠΥΥ) καλεί τους γιατρούς μαζί με τους ασφαλισμένους να παρίστανται στις μονάδες τους, προκειμένου «να στηρίξουν τη νομιμότητα και να αποτρέψουν το κλείσιμό τους».
Επίσης κάνει λόγο για «βίαιη σφράγιση όλων των Μονάδων, πριν καν δημοσιευθεί ο νόμος».
Οι γιατροί του ΕΟΠΥΥ  απευθύνουν κάλεσμα στους πολίτες «να τους βοηθήσουν και να αντισταθούν, ώστε να αντιστρέψουν όλοι μαζί την ουσιαστική κατάργηση της πρωτοβάθμιας ιατρικής φροντίδας.
"Τα πολυϊατρεία θα κλείσουν για 30 μέρες και όχι για πάντα», τόνισε από την πλευρά του ο υπουργός Υγείας  μιλώντας στον  ΣΚΑΙ. Όπως είπε, το κλείσιμό τους επιβάλλεται "για να ενωθούν τα δύο συστήματα που ήταν πριν παράλληλα".Συνέχεια εδώ:http://www.naftemporiki.gr/story/766723

Εντάξει υπουργέ μας αλλά δεν είναι όλη η Ελλάδα Αθήνα ή Θεσσαλονίκη και η δυσκολία από τόπο σε τόπο διαφέρει. Έβαλες και εκείνο το παράλογο πλαφόν στη συνταγογράφηση των φαρμάκων που μόνο ταλαιπωρία και ανασφάλεια έφερε στους ηλικιωμένους, και τώρα ποιος να σε πιστέψει;

ΙΚΑΡΙΑ: Φάρμακα τέλος. Περάστε την πρώτη του μηνός

Στην Ικαρία η υγεία έχει χτυπηθεί αλύπητα τα τελευταία χρόνια.
Το νοσοκομείο συγχωνεύεται, οι ιατρικές υπηρεσίες υποβαθμίζονται, και κάποιες ιατρικές ειδικότητες δεν έχουν υπάρξει ποτέ στο νησί. Περισσότερα (εδώ) και (εδώ)

Αλλά τι να περιμένει κανείς ....  από Άπονες Εξουσίες...
http://www.youtube.com/watch?v=IEFm_7FOgr0
Από το 2ο λεπ,ο Στέλιος με τον Μίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι σκέψεις σας είναι ευπρόσδεκτες.Γράψτε ένα σχόλιο.