Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Το διακύβευμα των εκλογών...


είναι .......να μην ψοφήσει ο γάιδαρος....εεε συγγνώμη ο λαός.
***
Τα προσωπικά μας πρώτα.
Πολλά προβλήματα έχουμε εδώ και καιρό στο blogger. Γιατί συμβαίνει αυτό;συμβαίνει και σε άλλους; Το ίδιο διαπιστώνει και το http://korydallos.blogspot.com. Αν γνωρίζει  κανείς κάτι σχετικά μπορεί να μας βοηθήσει με ένα σχόλιο;
Το αποτέλεσμα είναι η σελίδα να μην ανανεώνεται,ή τα κείμενα να ανεβαίνουν μεταχρονολογημένα.,σχόλια να μην στέλνονται,η είσοδος σε κάποιες σελίδες να αποτρέπεται, κ.λ.π.
Έτσι η απόφαση να αναρτήσουμε επιλεγμένες φωτογραφίες των υποψηφίων πριν τις εκλογές θα γίνει σήμερα, κατόπιν εκλογής που λέει και ο λόγος.
Οι εικόνες έχουν επιλεγεί ειδικά (γι'αυτό που εκπέμπουν) και συνοδεύονται με ένα από τα κυρίαρχα συνθήματα που είχε επιλέξει να προβάλλει  κάθε κόμμα.
 Πέμπτη, 3 Μαΐου 2012(ημέρα κανονικής δημοσίευσης)
Ε.Βενιζέλος
Οι Έλληνες πολίτες, θα επιλέξουν "από τον συντηρητικό ευρωπαϊκό χειμώνα στην προοδευτική ευρωπαϊκή άνοιξη".
και........απάντηση σε όσους παίζουν με το μέλλον της Ελλάδας.
«Λένε ωμά πολιτικά ψέματα, προτείνουν το απολύτως αδύνατο, οδηγούν την Ελλάδα στην πτώχευση, τους Έλληνες στη φτώχεια, τη χώρα στη δραχμή» ανέφερε χαρακτηριστικά και καταφέρθηκε πρώτα ενάντια στο ΚΚΕ, το οποίο χαρακτήρισε «οριζόντιο κόμμα της δραχμής», που δυστυχώς υπάρχει και «είναι ο πραγματικός μοχλός της».Από:

Α.Σαμαράς(επέλεξα αυτήν την εικόνα γιατί του χαρίζει κάπως στην προσωπικότητα)
Έχω και δεύτερη.
Ο τελικός  στρατηγικός σκοπός του αγώνα όσων στηρίζουν τον Σαμαρά,είναι η διάλυση του μεταπολιτευτικού πολιτικού συστήματος.  Θα είδατε ίσως σε άλλα μέσα το βίντεο με τον κ.Σαμαρά να λέει "δώστε μου τη δύναμη για να δείξουμε τι θα πει Ελλάδα",και ίσως να προσέξατε  την Αγιά Σοφιά -χωρίς μιναρέδες  ....
Το διακύβευμα των εκλογών... είναι αν η Ελλάδα θα διατηρήσει την αξιοπρέπεια της ή θα την εκχωρήσει στους δανειστές και εκβιαστές της, υποστήριξε ο Γιώργος Καρατζαφέρης,του ΛΑ.Ο.Σ. στην ...zougla.gr
Π. Καμμένος
 «Είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε τη διακυβέρνηση της χώρας» Αυτές τις τρεις ημέρες που απομένουν μέχρι τις εκλογές θα αποφασίσουμε ότι ή διώχνουμε τους κατακτητές ή θα γονατίσουμε» για να προσθέσει ότι «δεν γονατίζουμε και αυτή είναι η απάντηση που στέλνουμε».Στην zougla.gr

Λούκα Κατσέλη(μάτια που ακόμη ελπίζουν,αν είναι σημαντικό αυτό)
 Η Κοινωνική Συμφωνία θέλει να σταματήσει «τον κατήφορο που συμπαρασύρει στο διάβα του νοικοκυριά και επιχειρήσεις, εξαθλιώνει εργαζόμενους και μισθωτούς, και οδηγεί τους νέους στην ανεργία».

Φώτης Κουβέλης. Δημάρ

Στέφανος Μάνος «Δράση»
Η Δράση πιστεύει στην ισότητα ευκαιριών και την παύση των προνομίων άκοπου πλουτισμού μιας κοινωνικής ομάδας σε βάρος μιας άλλης, πιστεύει ότι θεμέλιο της ελευθερίας είναι η προστασία των ανθρώπινων δικαιωμάτων,και μιλά για «700 ευρώ σύνταξη στα 67 για όλους».www.drassi.gr/index.php?id=2093
Αλέκα Παπαρήγα 
Η γ.γ. του ΚΚΕ, σε πρόσφατη συνέντευξή της  ανέφερε: “Κατ’ αρχήν εμείς είμαστε γενικά υπέρ της αποδέσμευσης από την Ε.Ε. 
Η λύση έξω από το ευρώ και δραχμή, στις παρούσες συνθήκες, είναι καταστροφική. Αλλά, εθελοντικά να φύγει η Ελλάδα από την Ευρωζώνη και αυτή τη στιγμή να τη διώξουν από την Ευρωζώνη, δεν το βλέπουμε.Αυτή τη στιγμή πιστεύουμε ότι θα γίνει μια ελεγχόμενη χρεωκοπία εντός της Ευρωζώνης. 
Αν φτάσει η Ε.Ε. να διώχνει χώρες, σημαίνει ότι βρίσκεται σε σήψη και βαθιά κρίση αξεπέραστη, πολύ πιο πριν απ’ ό,τι εμείς περιμένουμε τουλάχιστον”.
Καθιστά σαφές ότι η έξοδος είναι στρατηγικός στόχος που αφορά το απώτατο μέλλον. Το παρόν υπακούει στη στρατηγική των σταδίων, είναι ξεκομμένο από τον στρατηγικό στόχο.
Η “ρεαλιστική” τοποθέτηση της Αλ. Παπαρήγα είναι φυσικό να αιφνιδίασε, τουλάχιστον το κομματικό της κοινό. Γι’ αυτό ο “Ριζοσπάστης”, στην αρθρογραφία που ακολούθησε, γράφει ότι “η εκτίμηση είναι ότι εθελοντικά η καπιταλιστική Ελλάδα δεν θα φύγει από την Ευρωζώνη, δεν θα επιστρέψουμε στη δραχμή, αυτό είναι καταστροφή για το κεφάλαιο στην Ελλάδα και μάλιστα, σε συνθήκες οξύτατης κρίσης, τόσο στην καπιταλιστική Ελλάδα όσο και σε άλλες καπιταλιστικές χώρες της Ε.Ε.”.
Δείτε την συνέντευξη  της Αλέκας Παπαρήγα στο axortagos.gr
Αλέξης  Τσίπρας: Ισχυρό μήνυμα ανατροπής.
Πρόταση για κυβέρνηση της αριστεράς που με τη στήριξη του λαού "θα ακυρώσει το μνημόνιο και θα ανατρέψει την προδιαγεγραμμένη πορεία του λαού  προς τη δυστυχία".www.syn.gr/
*
Στην εποχή της κρίσης και της πολυδιάσπασης, 36 πολιτικοί σχηματισμοί κατέθεσαν αίτηση στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου για να διεκδικήσουν την ψήφο του ελληνικού λαού. Εκτός από τα μεγάλα και γνωστά πολιτικά κόμματα η λίστα της φετινής πολιτικής αρένας εμπλουτίστηκε  με πρωτοεμφανιζόμενους αλλά και παλαίμαχους «μικρούς» με ιδιαίτερο στίγμα.Οι πλέον κρίσιμες εκλογές της μεταπολίτευσης τουλάχιστον δεν στερούνται πρωτοτυπίας και χιούμορ…
^^
Το κόμμα "Φίλοι του Ανθρώπου" του Κωνσταντίνου Σταμούλη αυτοπροσδιορίζεται ως κίνημα πολιτικού σουρεαλισμού.
 Τα μέλη του κόμματος πιστεύουν στο ρητό που λέει "δεν ξέρουμε τίποτα και θέλουμε να το μεταδώσουμε σε αυτούς που τα ξέρουν όλα"

Ο Θάνος Τζήμερος"ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ"
"Ηλεκτρονική Ταυτότητα" στο λαό για να λυθούν όλα του τα προβλήματα, λέει αυτό το κόμμα στο προεκλογικό του πρόγραμμα,και ακόμη,''Απαγορεύεται στην προεκλογική περίοδο, σε κόμματα και υποψηφίους να κάνουν αναφορές σε έντυπα, τηλεοπτικά, ή διαδικτυακά μηνύματα σε οποιοδήποτε άλλο κόμμα, εκτός από το δικό τους,αλλά και ζητά να απαγορευτούν  οι πορείες στο οδόστρωμα!!!!

Είμαστε Πειρατές! Κανονικοί, καθημερινοί άνθρωποι.
Το κόμμα των Πειρατών ξεκίνησε πριν 6 χρόνια από τη Σουηδία και απέκτησε φανατικούς φίλους και στην Ελλάδα. Μεταξύ άλλων -με πρώτο στόχο την αμεσοδημοκρατία-οι Πειρατές ζητούν την προστασία της ιδιωτικότητας και των ατομικών δικαιωμάτων από επεμβάσεις κρατών και εταιρειών, την μεταρρύθμιση της νομοθεσίας περί πνευματικών δικαιωμάτων,κ.τ.λ

Ο αγέραστος Δημοσθένης Βεργής των Ελλήνων Οικολόγων κάνει για μια ακόμη φορά αισθητή την παρουσία του συμπράττοντας με την Τζούλια Αλεξανδράτου.
Το μήνυμα στην αφίσα  "κανένα έλεος στους κλέφτες που κυβέρνησαν" προτρέπει τους μελλοντικούς ψηφοφόρους να μη χαρίσουν την ψήφο τους στα μεγάλα κόμματα.

ΑΝΤΑΡ.ΣΥΑ
Ψηφίστε ΑΝΤΑΡ.ΣΥΑ Πρόκειται για τον πολιτικό σχηματισμό που από την αρχή της κρίσης υποστήριξε τη λύση της εξόδου από τα πάντα και της νέας εθνικής ανασυγκρότησης.
Οικολόγοι: Να αλλάξουμε τον τρόπο που ζούμε.


ΕΠΑΜ-ΟΧΙ-Δ.Καζάκης(δεν βρήκα κάποια καλή φωτογραφία,οπότε,καλύτερα να βάλουμε το εξώφυλλο του βιβλίου του)
*
-Η σειρά των κομμάτων είναι τυχαία.
-Φωτογραφίες των άλλων υποψηφίων  αρχηγών κομμάτων  που να με ικανοποιούν δεν βρήκα,και θα τελειώσουμε με μια πολύ παλιά εικόνα.

Η Ντόρα.
ΥΓ.Αγαπάτε αλλήλους

2 σχόλια:

  1. Απ'όλα habilis,αλλά κυρίως σβησμένα;γερασμένα;βλέμματα.Λυπάμαι τους νέους που πρέπει να πορεύονται με τις αποφάσεις τόσο κοινότυπων ανθρώπων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι σκέψεις σας είναι ευπρόσδεκτες.Γράψτε ένα σχόλιο.