Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Σεμινάρια Κηποτεχνίας σε ιδιώτες, εταιρίες, και κοινωνικές ομάδες

 John William Waterhouse 
Από την Πανελλήνια Ένωση Επαγγελματιών Γεωτεχνικών και Επιχειρήσεων Πρασίνου (Π.Ε.Ε.Γ.Ε.Π.)πήραμε μια ανακοίνωση σχετική με τα σεμινάρια που προγραμματίζει να γίνουν άμεσα,και  απευθύνονται σε επαγγελματίες, ιδιώτες, εταιρίες και κοινωνικές ομάδες.
Δίνεται η ευκαιρία σε όλους τους Γεωτεχνικούς που ασχολούνται με το χώρο του πρασίνου και του περιβάλλοντος αλλά και φοιτητές να εργαστούν δίπλα σε έμπειρους συναδέλφους, να πάρουν γνώση, να πειραματιστούν, να ανταλλάξουν απόψεις, να παράγουν έργο.
 Έχει ήδη πραγματοποιηθεί  το πρώτο Σεμινάριο – Workshop με θέμα «Σχεδιασμός, Εγκατάσταση και Συντήρηση Φυτεμένων Δωμάτων» και προγραμματίζονται άμεσα τα ακόλουθα:
Το δεύτερο  Σεμινάριο θα έχει θέμα :
«Χλοοτάπητες: από την επιλογή έως τη χρήση»
Επιστημονικός Υπεύθυνος του  Σεμιναρίου είναι ο κ. Σπαντιδάκης Ιωάννης. Η έναρξη του  έχει προγραμματιστεί για τις 20 Μαρτίου 2013 και η διάρκειά του θα είναι τέσσερις εβδομάδες.
Στην συνέχεια αυτών των Σεμιναρίων προγραμματίζονται  τα παρακάτω :
 «Σχεδιασμός και Κατασκευή Μικρών Ιδιωτικών Κήπων»
(Επιστημονικός Υπεύθυνος : Παπαδημητρίου Εύα)
 «Σχεδιασμός, Οργάνωση και Λειτουργία Αστικού Λαχανόκηπου»
(Επιστημονικός Υπεύθυνος : Κάνταρος Ηλίας)
«Σκληρά υλικά στην Κηποτεχνία»
«Άρδευση, Σχεδίαση και Εγκατάσταση Αρδευτικού συστήματος»και άλλα.
Σεμινάρια σε ιδιώτες
Το αυξημένο ενδιαφέρον και η ανάγκη για βαθύτερη γνώση σε θέματα που αφορούν το αστικό πράσινο και την αστική λαχανοκομία από το ευρύ κοινό μπορούν να καλυφτούν με υπευθυνότητα και σοβαρότητα από την ένωσή μας. Τα σεμινάρια για ιδιώτες θα πραγματοποιηθούν την άνοιξη.
Σεμινάρια σε φορείς, εταιρίες και κοινωνικές ομάδες
Σεμινάρια σε φορείς, εταιρίες στα πλαίσια της εκπαίδευσης του προσωπικού τους ή στα πλαίσια της κοινωνικής ευθύνης μπορούν να καθοριστούν και σύμφωνα με τις υπάρχουσες ανάγκες τους.
Περισσότερες πληροφορίες  μπορείτε να βρίσκεται στο site της ΠΕΕΓΕΠ, στη διεύθυνση www.peegep.gr, όπου θα αναρτώνται αναλυτικά οι θεματικές ενότητες του κάθε Σεμιναρίου, το χρονοδιάγραμμα καθώς και το κόστος συμμετοχής τους
 www.peegep.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι σκέψεις σας είναι ευπρόσδεκτες.Γράψτε ένα σχόλιο.