Τρίτη 8 Απριλίου 2014

ΚΑΙ ΔΙΗΓΩΝΤΑΣ ΤΑ ΝΑ ΚΛΑΙΣ !!!!!

που λέει και ο κύριος TAKIS σχολιάζοντας την ¨"αποκλειστική" συνέντευξη στου Ν.Χ
Ακολουθεί συλλογή από αντιδράσεις και δημοσιεύματα. Καλή διασκέδαση!!!
Σωστά..αυτό μας έλειπε τώρα......

Αποσπάσματα από την αποκλειστική συνέντευξη του Παναγιώτη Μπαλτάκου στον Νίκο Χατζηνικολάου
Μπαλτάκος:

-Αποφάσισα να διαδραματίσω συγκεκριμένο ρόλο για το καλό της παράταξης και της Ελλάδας, δεν μπορούσαμε να αφήσουμε 500.000 Έλληνες εγκλωβισμένους στη Χ.Α. 'Ελεγα αυτά που ήθελαν να ακούσουν για να αποκτήσω την εμπιστοσύνη τους.

-Η Ν.Δ. είναι παράταξη ευθύνης... είναι κεντροδεξιά παράταξη και κοντεύει να χάσει την δεξιά της πτέρυγα.

-Τον Πρωθυπουργό δεν τον πιάνουμε στο στόμα μας, δεν τον σχολιάζω.

-Τίποτα από όλα αυτά που είπα στο βίντεο για τους υπουργούς δεν είναι αλήθεια οπότε τι να ερευνήσει η δικαιοσύνη;

-Οι άνθρωποι οι οποίοι έχουν κάνει όργια με τη βία μηνύουν τον γιο μου γιατί τους έσπρωξε.

Ολόκληρη η συνέντευξη εδώ:www.enikos.gr

Ακολουθούν ενδεικτικά κάποια σχόλια....των αναγνωστών

 TAKIS Παρασκευή 4 Απριλίου 2014
ΚΑΙ ΔΙΗΓΟΝΤΑΣ ΤΑ ΝΑ ΚΛΑΙΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 «Γεννήθηκα ασφαλίτης!»
Χείμαρρος ο και αντικομουνιστής γεννημένος (αλλά παθολογικά και αθεράπευτα δημοκράτης) κ. Μπαλτάκος: Η ΝΔ έχει, λέει, δύο πυλώνες: την "ορθοδοξία και τους ένστολους"!

…Πατρίς ίσον Θρησκεία συν Τανκς δηλαδή. Πιο ακροδεξιά πεθαίνεις. Ό, τι πιο μετριοπαθές και κεντρώο! Τόσο που σε κάνει σχεδόν να νοσταλγείς το «Πατρίς - Θρησκεία - Οικογένεια» σαν να 'ταν φράση του… Ηλία Ηλιού.
Αλλά –να ξηγηθούμε!- την ίδια στιγμή η ΝΔ είναι κεντροδεξιά. Γνήσια κεντροδεξιά. Όλα κι όλα! …όσο και ο Δομάζος είναι πρωταθλήτρια της ρυθμικής κολύμβησης.

Λέει ο διανοούμενος νομομαθής κ. Μπαλτάκος:
«Είμαστε πυρσοί αναμμένοι για την πατρίδα» Κάτι ανάλογο λένε και οι πυρομανείς για τα δάση. Αλλά σε αυτόν τον άδικο ντουνιά τούτοι οι τελευταίοι δεν θα γίνουν ποτέ τους γραμματείς του υπουργικού συμβουλίου.


Costas  Πέμπτη 3 Απριλίου 2014
Χθες όλοι οι παρουσιαστές ειδήσεων που ρωτούσαν και ξαναρωτούσαν τους ρεπόρτερ αν το γνώριζε ο Πρωθυπουργός μου θύμισαν την σκηνή στον Ηλία του 16ου έχει με Χατζηχρήστο και Βέγγο.
" Εχεις και παιδάκια? -- έχω και παιδάκια κύριε αστυνόμε
πεινάς ?? πεινάω
έχεις και θεία άρρωστη??? έχω και θεία άρρωστη
Η ελληνοφρένεια αν τα ενώσει τα βίντεο θα καταλάβουν όλοι τι εννοώ

Στέλιος Τσακός Πέμπτη 3 Απριλίου 2014
Αυτό που θα έπρεπε να μας απασχολεί, για να μη πω να μας τρομάζει, ειναι το γεγονός τι η "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ" δικαιοσύνη ειναι εντελώς εξαρτώμενη.
Το βίντεο ειναι η πιο ξεδιάντροπη παραδοχή οτι η κυβέρνηση ελέγχει την Δικαιοσύνη.

Μην ασχολείστε με το ποιές ειναι οι σχέσεις του Μπαλτάκου με τον
Κασιδιάρη και τι μπορεί να σημαίνει αυτο.
Ας ασχοληθούμε με το προφανές....
Μεσα στα μούτρα μας το λένε.

νικι Πέμπτη 3 Απριλίου 2014
Φυσικά για όλα φταίει ο Σύριζα. Μη το ψάχνετε ..

Α,μην φεύγετε, έχει κι άλλο καλύτερο..


Κρανιδιώτης: Κορίτσια ο Πρωτόπαπας
http://www.enikos.gr/politics/225676,Kranidiwths:_Koritsia_o_Prwtopapas.html
Φαήλος Κρανιδιώτης: Δεν θα είμαι υποψήφιος ευρωβουλευτής λόγω των... γουρουνιών
Ολόκληρη η δήλωση  έχει ως εξής:
http://www.protothema.gr/politics/article/368293/failos-kranidiotis-den-tha-eimai-upopsifios-eurovouleutis-logo-ton-gourounion/
Κι αυτοί τι πήγαν και θυμήθηκαν τώρα;
Oι «ακροδεξιοί θύλακες» και το Δίκτυο 21 
Η αναφορά του Ευάγγελου Βενιζέλου ότι δεν μπορεί να υπάρχουν «ακροδεξιοί θύλακες» στην κυβέρνηση ήταν σαφής και δεν επιδέχεται ουδεμία αμφισβήτηση, ενώ αναδεικνύει τον προβληματισμό που υπάρχει στο ΠΑΣΟΚ, αλλά και σε στελέχη της ΝΔ για την ιδεολογική κυριαρχία -στο πεδίο της δικομματικής κυβέρνησης- στελεχών με σκληρή δεξιά ατζέντα.


ΚΚΕ: Ο Βενιζέλος και το ΠΑΣΟΚ ευθύνονται για την άνοδο της ΧΑ

Πρώτο ΘΕΜΑ

Εν τω μεταξύ συμβαίνουν και άλλα σπουδαία

Αναβάλλεται για τον Αύγουστο η αναβάθμιση από τον Moody του*
Για τον ερχόμενο Αύγουστο μετατέθηκαν οι ανακοινώσεις του διεθνούς οίκου αξιολογήσεων Moody του σχετικά με την αναβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της Ελλάδας.
*έτσι το βρήκα

Να κάνουν κι αυτοί τις διακοπές τους,κουράστηκαν με τις επιδόσεις μας....

Η καγκελάριος είπε, ότι δεν πρόκειται να υπάρξει άλλη λύση εκτός από την συνέχιση της εσωτερικής υποτίμησης. Με αυτό τον τρόπο διαψεύδει τις όποιες εντυπώσεις προκάλεσε η υπόσχεση του Ντράγκι για ποσοτική χαλάρωση.
Πηγή Deutsche Welle
Τσίπρας για Μέρκελ: Ο μεγαλύτερος κίνδυνος για την Ευρώπη
Τον θαυμασμό της για την πρόοδο που έχει σημειώσει η Ελλάδα εξέφρασε χθες, ενόψει της επίσκεψής της στην Αθήνα την ερχόμενη Παρασκευή 11 Απριλίου, η καγκελάριος της Γερμανίας 

Τα μμε συγκινούνται τόσο από τις εξελίξεις,που ξεχνούν ακόμη και να βάλουν τόνους στους τίτλους!!!
Γενοκτονια ! UNICEF: “Eπιδεινωθηκε το επιπεδο διαβιωσης των ανηλικων στην Ελλαδα”

Αλλά το πιο συγκινητικό είναι η ευγένεια, οι αρχές, η ηθική κλπ, αυτά καλέ που επικαλείται ο φαήλος σαν κυρίαρχα δεξιά χαρακτηριστικά, όπως καθαρά φαίνεται από τις παραγγελίες που δίνουν στους υπαλλήλους τους...είχαμε το σοσιαλιστικό ξύλο,τώρα έχουμε και το ηθικό...
άντρες!!!!!!
Τι είναι αυτούνο βρε;  τι μάνα σου τσουβαλιάζεις;
Μια διμοιρία ΜΑΤ έδερνε τέσσερις γυναίκες!!!
Τσ,τσ,τσ, Σόδομα και Γόμορρα γίναμε...και λίγα λέμε
Την Τετάρτη 26 Μαρτίου οι καθαρίστριες του Υπουργείου Οικονομικών ζήτησαν -ξανά- να δουν τον αρμόδιο υπουργό προκειμένου να του εκφράσουν τα παράπονά τους και τις περιποιήθηκαν όπως ξέρουν...ηθικά.
Οι εικόνες από:http://netakias.files.wordpress.com
Αυτά συμβαίνουν όταν οι έφηβοι δεν κάνουν την επανάστασή τους όταν πρέπει...

Και να ξαναγυρίσουμε στο κυρίαρχο θέμα των ημερών 

Ο πρωθυπουργός στη συνάντησή του με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, δεσμεύτηκε ότι δεν θα προχωρήσει στην επιλογή προσώπων τόσο στις ευρωεκλογές όσο και στις αυτοδιοικητικές, που έχουν εκφράσει κατά καιρούς ακραίες θέσεις. Και ποιον έκοψαν;
Χαρακτηριστικό είναι και το μήνυμα που έστειλε κατά την έξοδό του από το Μέγαρο Μαξίμου ο Βαγγέλης Βενιζέλος, ο οποίος τόνισε ότι «η σταθερότητα αποτελεί εθνικό αγαθό» και «ο πρωθυπουργός και εγώ είμαστε οι εγγυητές της εφαρμογής της προγραμματικής συμφωνίας».
http://www.paraskhnio.gr/strofi-pros-to-kentro-kovetai-apo-to-ey/

Την απομάκρυνση κάθε δεξιού σταγονιδίου.. ζήτησε η Εύη Χριστοφιλοπούλου για την υπόθεση Μπαλτάκου ενώ την ίδια στιγμή ο κ.Πρωτόπαππας δήλωνε ότι τις ακροδεξιές λογικές, δεν τις ξεχνούμε»…Και ποιον έκοψαν;

και;το κυρίαρχο θέμα των ημερών ποιος το φροντίζει ε;

Πατρίς Θρησκεία Οικογένεια κλπ,
Καλόπουλος και  Άδωνης Γεωργιάδης 1/2
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=_eZ2yol1dMs#t=0
Το βίντεο μας το θύμισε σε σχόλιο  του ένας αναγνώστης στο http://olympia.gr
Από εκεί, και τα σχόλια που ακολουθούν.
Ο βουλευτής της Χ.Α. μιλώντας χθες  στην εκπομπή του Γιώργου Τράγκα  τόνισε ότι έχει μιλήσει με βουλευτές από όλα τα κόμματα, προαναγγέλλοντας εξελίξεις.
Τη συνέντευξη την είδα ΟΛΗ…
Ο Τράγκας σε σόου ΑΝΕΥ προηγουμένου και τα άλλα τα καλόπαιδα  να ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ να αποδείξουν ότι είναι τα ΘΥΜΑΤΑ του Σαμαρά…
Συνέχεια στο olympia.gr
Φαίη είπε
Απριλίου 4, 2014 
Το χρέος μας εμείς ως ψηφοφόροι και ελεύθερα σκεπτόμενοι πολίτες δεν το κάναμε.
Τώρα αναρωτιόμαστε ποιος είναι πίσω από αυτήν την ενέργεια, τι συμφέροντα έχει/εκπροσωπεί ο Τράγκας, κτλ κτλ.

Αυτό όμως είναι το ένα κομμάτι το οποίο μπορούμε να επιδιώξουμε να “λύσουμε” όπως ένας ντετέκτιβ. Το άλλο, αφορά εμάς και μας αφορούσε από την αρχή αλλά του γυρίσαμε την πλάτη.

Είδαμε ένα κόμμα το οποίο ενώ πήρε άδεια από τον Άρειο Πάγο να συμμετάσχει στις εκλογές, πετάχτηκε στον κάλαθο των αχρήστων από την πρώτη κιόλας ημέρα που μπήκε στη βουλή με την υποστήριξη μισού σχεδόν εκατομμυρίου Ελλήνων. Ανεξαιρέτως τις ιδεολογικές του καταβολές, αυτό το ζήτημα της απαξίωσης μισού εκατομμυρίου ψηφοφόρων θα έπρεπε να είχε απασχολήσει όλους μας, και αν όχι, θα έπρεπε τουλάχιστον να μας είχε προβληματίσει.

Ταυτόχρονα, το καθεστώς παρήγαγε ένα “προϊόν” με το οποίο “πούλησε” τη χ.α. στο κοινό. ‘Ενα “προϊόν” το οποίο προωθήθηκε γενναιόδωρα από τα ΜΜΕ. Από ένα σημείο και μετά όμως αυτό το “προϊόν” δεν συνοδεύτηκε με την ανάλογη δικαστική παρέμβαση και εκεί που το έκανε, τα “κενά”, οι παρατυπίες, τα δύο μέτρα και δύο σταθμά, έδειχναν ότι κάτι δεν πάει καλά. Ένας Θεός ξέρει πραγματικά τι ακριβώς συνέβει. Το όλο πράγμα έμοιαζε περισσότερο ότι ήθελαν να έχουν τη χ.α. εκεί γύρω μισοπεθαμένη γιατί τους ήταν χρήσιμη (και αναφέρομαι σε όλους), ή ότι κάτι τους πήγε στραβά, ή ότι από ένα σημείο και μετά έχασαν το έλεγχο.., ή, ή, ή..

Όπως και να’ χει, η δική μας στάση κράτησε αυτό το “προϊόν” εν ζωή και όσο χρειαζόταν για να ωριμάσει μία κατάσταση υπόγειων ενεργειών και να έρθουν μετά κάποιοι άλλοι να την εκμεταλλευτούν. Εδώ βρίσκονται οι ευθύνες μας. Και αυτό γιατί λειτουργήσαμε περισσότερο με γνώμονα την κομματική μας ταμπέλα, και τις ιδεοληψιές μας.
Ερντογάν, Γιανούκοβιτς. Δύο πρόσφατα παραδείγματα όπου το θέμα παρακράτος, διαφθορά παίζει και έπαιξε σημαντικό ρόλο για την επέμβαση εξωτερικών παραγόντων.

Τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά για την Πατρίδα μας. Όχι γιατί βγαίνουν κάποια πράγματα στο φως, καλά κάνουν και βγαίνουν. Αλλά επειδή δεν γνωρίζουμε ποιος πραγματικά βρίσκεται από πίσω και που θέλει να καταλήξει..
και λίγο πιο κάτω
Φαίη είπε
Ανώνυμε,
εννοείται ότι είναι δύσκολο έως και ακατόρθωτο να γνωρίζουμε ποιος κρύβεται από πίσω πάντα και παντού.
Όταν όμως με τη στάση μας γινόμαστε πιόνια ευρύτερων σχεδιασμών λόγω ιδεοληψιών και κομματοσκυλίασης τότε αξίζουμε τα χειρότερα. Πως θα ήταν άραγε τώρα τα πράγματα εάν εμείς φτύναμε από την αρχή όλη αυτήν την “χρυσαυγειάδα” στα μούτρα τους; Εάν είχαμε το θάρρος να κοιτάξουμε πέρα από αυτά που προσπαθούσαν εναγωνίως να μας κάνουν να δούμε; Όσες φορές και αν προσπάθησα να αναδείξω αυτό το θέμα έφαγα του κόσμου την χλεύη εδώ μέσα. Γιατί ο κάλος της ιδεοληψίας είναι ριζωμένος.
Νομίζεις ότι η αλήθεια για το ποιος βρίσκεται πίσω από αυτήν την υπόθεση έχει σημασία πια;
ΟΧΙ δεν έχει σε ανθρώπους με κάλο στο μυαλό. Για τον απλό λόγο ότι δεν είναι σε θέση να την διαχειριστούν σωστά.
Εδώ ακριβώς συνίσταται και η συνεχόμενη συμμετοχή μας στη δημοκρατία και όχι μόνο στις εκλογές κάθε 4 χρόνια.
Στο να αναζητούμε την αλήθεια, να κάνουμε κριτική στον εαυτό μας και να μην συμπεριφερόμαστε ως εντεταλμένος στρατός των κομμάτων στα διαστήματα μεταξύ των εκλογών.
Σοφία είπε:
Απριλίου 4, 2014 
Μ’ αρέσει ο Τράγκας που λέει “δεν μπορείτε να μας τα δίνετε με φαρμακευτική δοσολογία”

χα….χα…χα…. τού ‘ρχεται παροξυσμός που δεν του λέει περισσότερα.

Προτού αλέκτωρ λαλήσει τρις…
Δεν πρόλαβα να γράψω το παραπάνω μήνυμα ήρθε και η επιβεβαίωση…
“Ακροδεξιά σταγονίδια” και εντός Σύριζα…
Ο Παναγιώταρος αποκαλύπτει ότι υπάρχουν συνομιλίες με τον Βούτση…
ER είπε
Απριλίου 4, 2014 
Το θεμα ειναι τι ελεγαν……….δεν πιστευω οτι επρεπε να του κοψουν και την καλημερα.
Αυτα ειναι των νταβατζηδων ,ολοι μαζι τα φαγαμε οπως ελεγε και ο Παγκαλος.
Εξισωνουμε Μπαλτακο με βουλευτες !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Έτσι με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου του Υπουργικού Συμβουλίου (που δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως) η γενική γραμματεία της κυβέρνησης υπό τον κ. Μπαλτάκο εξοπλίζεται με απόλυτες αρμοδιότητες σε όλο το φάσμα και τις διαδικασίες της νομοθετικής εξουσίας, που έχουν σχέση με την Πολιτεία, το Κοινοβούλιο και τη Δικαιοσύνη.

Το ΦΕΚ της «αναβάθμισης»

Με τη θεσμική αναβάθμιση αυτή της γενικής γραμματείας της κυβέρνησης από τις συνήθεις εξουσίες του 2005 της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή υπό τον προκάτοχο καθηγητή Αργύρη Καρρά, ενισχύεται ο συγκεντρωτικός στόχος της διακυβέρνησης Σαμαρά. Επιπλέον, αντιμετωπίζονται, όπως λέγεται, προβλήματα αποφασιστικότητας με το ισχυρό πρόσωπο του κ. Μπαλτάκου, τα οποία δεν μπορούν να προωθηθούν με το σημερινό «στάτους» του υπουργείου Δικαιοσύνης. Σύμφωνα με το ΦΕΚ πλέον ισχύουν τα εξής:
«Αρμοδιότητες Γενικής Γραμματείας της Κυβέρνησης
Άρθρο 21
Συμπλήρωση αρμοδιοτήτων
Στην παρ. 5 του άρθρου 74 του π.δ. 63/2005 (Α΄ 98) προστίθενται εδάφια στ, ζ, η και θ, ως ακολούθως:Απο την επισημη ιστοσελιδα της γενικης γραμματειας της κυβερνησης.
Η Γενική Γραμματεία της Κυβέρνησης αποτελεί αυτοτελή δημόσια υπηρεσία που υπάγεται απ΄ ευθείας στον Πρωθυπουργό.
Τωρα δεν τον ξερει κανενας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΔΥΣΟΣΜΙΑ 

«Αίμα, τιμή, κάμερα φορητή»

Επτά νέα video προσεχώς
Ο δρόμος προς τις περιφερειακές, δημοτικές και τις ευρωεκλογές είναι σπαρμένος με ερασιτεχνικά video, τη νέα τάση στην πολιτική μόδα την εαρινή περίοδο του 2014. Θα βγουν στη φόρα, αναλόγως των εξελίξεων και της τακτικής που θα ακολουθήσουν οι «σκηνοθέτες»:
Το ντου του Βενιζέλου στο γραφείο του ΓΑΠ, μετά την καταψήφιση από τον πρώην Πρωθυπουργό του άρθρου για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών. Πρόκειται για μια χαλαρή κουβέντα με τον «πατέρα των Μνημονίων» απαθή σαν σαολίν μοναχό.
Τα εύσημα του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ στον Απόστολο Κακλαμάνη. Τα περί …μουστόγερου δεν ανταποκρίνονται πλήρως στο πλήθος των στιγμιαίων συναισθημάτων του Μπένι.
Ο Σαρκοζί πάνω στην καρέκλα να «αποθεώνει» τον ΓΑΠ, που μόλις πριν ζήτησε δημοψήφισμα. Κλασική ταινία, αν πήγαινε στις Κάννες θα έσκιζε.
Συνέχεια εδώ
Ας δούμε πως διαβάζουν τα γεγονότα και οι υπόλοιπες προοδευτικές δυνάμεις...
«Η ΔΗΜΑΡ δεν πρόκειται να επιστρέψει σε κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά» απαντά στον πρωθυπουργό ο Φώτης Κουβέλης σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Real», προειδοποιώντας πως οι προεδρικές εκλογές θα αποτέλεσουν το απώτερο όριο του βίου της, αν η κυβέρνηση δεν αλλάξει πολιτική.newsbomb.gr
Το Βήμα Online  - πριν από 16 λεπτά
«Η κυβέρνηση αυτή στηρίζει απόλυτα την ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης. Και όλοι όσοι ζητούν την παραίτηση των δύο υπουργών ταυτίζονται με τη Χρυσή Αυγή για μικροπολιτικές σκοπιμότητες». 
Θέμος Αναστασιάδης
H «κρυφή κάμερα» δεν κάνει πια ούτε εκπομπές - ε, όχι δα και εκλογές!
Τα Νέα Οnline
Ζωντανή κάλυψη
Αλ. Τσίπρας: «Δεν υπάρχει θέμα Μπαλτάκου, υπάρχει θέμα Σαμαρά»

Πως να αποκαλύπτεις τη διαφθορά που εσύ δημιούργησες

«Η Ελλάδα δεν ήταν το μοναδικό πρόβλημα της ευρωζώνης», δήλωσε σήμερα από τις Βρυξέλλες ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, μιλώντας σε συνέδριο της γνωστής δεξαμενής σκέψης CEPS με θέμα «Μετράει η Ευρώπη;» («Does Εurope Matter?»). 
Δηλαδή ο καταστροφέας ομολογεί αυτά που υποστηρίζουμε από το 2009 και τους τιτανικούς, ενώ τότε έκανε το παν για να καταστήσει την Ελλάδα ως μέγα πρόβλημα!
Καλά που δεν κατήγγειλε και το μαγείρεμα των στατιστικών από τον Γεωργίου!!
Συνέχεια εδώ

Και  αν νιώθετε  έλλειψη που δεν εμφανίζεται συχνά, τον έχουμε και σε μπλουζάκι!!!
http://www.colourmagic.gr/store/product.php?productid=16706
Πώς να αποκαλύπτεις τη διαφθορά που εσύ δημιούργησες (Οδηγός για αρχάριους)


Αλίμονο αν επιτραπεί να κινδυνεύσουν οι θυσίες του λαού από τα βρώμικα παιχνίδια των νεοναζί 
 Δεν ήταν απλώς αναμενόμενη προχθές η ανακοίνωση από τη Moody's της αναβάθμισης της ελληνικής οικονομίας κατά δύο βαθμίδες. Ηταν προγραμματισμένη να συμβεί. Και θα είχε συμβεί αν δεν μεσολαβούσε η αποκάλυψη του οπτικοακουστικού υλικού της συνομιλίας του (τέως) γραμματέα του Υπουργικού Συμβουλίου με τον υπόδικο εκπρόσωπο της νεοναζιστικής σπείρας. Τώρα η αναβάθμιση μετατέθηκε για τον Αύγουστο. Και υπό προϋποθέσεις. Συνέχεια εδώ: ΕΘΝΟΣ 6/4
Στο ίδιο μήκος κύματος
Ποιοι απεργάζονται την αποσταθεροποίηση της χώρας και θέλουν να ρίξουν τον Σαμαρά; 
Στην πιο σημαντική ημέρα για τη χώρα κατά την οποία ο Σαμαράς ανακοίνωνε στο Reuters την έξοδο της χώρας στις αγορές, την περίοδο που η οικονομία επιτέλους μπαίνει σε ανάκαμψη και θα επιστραφούν στους πολίτες χρήματα, την περίοδο που ο κ. Τσίπρας, ο ΣΥΡΙΖΑ και η Χ.Α. βρίσκονταν στα όρια της κατάρρευσης και η Ν.Δ. είχε πάρει κεφάλι στις δημοσκοπήσεις, ενορχηστρώθηκε ένα καλά οργανωμένο σχέδιο για την αποδόμηση Σαμαρά. Συνέχεια αύριο που θα βρω το λινκ.Στα πιο σοβαρά τώρα.

Κλειδώνει ο ΣΥΡΙΖΑ, στερεύει ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ.
Έπειτα από όλα αυτά τα αποκαλυπτικά, τα οποία εμβρόντητος ο ελληνικός λαός άκουσε να λέει το δεξί χέρι του πρωθυπουργού, όλες πλέον οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ανάκαμψη του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος περνά οριστικά μπροστά και κλειδώνει στην πρώτη θέση.
Αναρτήθηκε από τον/την Εξουσία στο Απριλίου 6, 2014

Video-Δελαστίκ: Ετοιμάζουν σχέδιο εγκλωβισμού κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ......

Αποκαλυπτικός ήταν ο γνωστός αρθρογράφος και πολιτικός σχολιαστής, Γιώργος Δελαστικ, σε συνέντευξη του, στο Ράδιο 9,84 .Μπορείτε να την ακούσετε εδώ:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=KK7RPCJ27Hg#t=0

Αλλά όσο κι αν προσπαθώ να μαζέψω σε ένα κείμενο τα όσα έγιναν αυτές τις μέρες δεν τα καταφέρνω...κάτι ξεχνώ πάντα. ..καυτές λεπτομέρειες από αύριο πάλι.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι σκέψεις σας είναι ευπρόσδεκτες.Γράψτε ένα σχόλιο.