Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

καφρίλες..

Από το Αστικό Βουλευτικό και Εργασιακό Περιβάλλον,και όχι μόνο

Α,ααα Ομόνοια 2/3/2014
Τι άλλο να πούμε γι'αυτή την εικόνα;συγχαρητήρια στο Δήμαρχο για το στολισμό της κεντρικής πλατείας σε αναμονή της  νέας τουριστικής περιόδου;

olimesa 
Ανάπτυξη από παντού. Οι μισοί Έλληνες γκαρσόνια στην γοτθική Μπαρμπαριά και οι άλλοι μισοί με καροτσάκια θα πουλάμε αγαλματίδια κάτω απ΄την Ακρόπολη...
Σύμφωνα με το νέο νόμο θα επιτρέπονται και οι συνδυασμοί πώλησης όπως αγαλματίδια-ραδίκια ή σιντί-χαρτομάντηλα(από σχόλιο λογιστή στο ΤΑΧΙΣ)!!
Δεν είναι και τόσο άσχετο, αφορά τους νέους Κανόνες Διακίνησης  και εμπορίας Προιόντων και παροχής υπηρεσιών(νέος Αγορανομικός Κώδικας -νόμος 4177/2013)

7/6/2014 Εντάξει το "μάζεψαν" 

Από την άλλη, μπορεί να πει κανείς  σιγά το  θέμα με το "κάλλος" της Ομόνοιας ...
Όταν στις ανανεωμένες πλέον "δημοκρατικές"συνθήκες το να έχεις αποτύχει επιχειρηματικά ενώ είσαι από τους καλά δικτυωμένους  και να έχεις καταδίκες για χρέη δεν είναι καθόλου πρόβλημα για να είσαι στη Βουλή.
Και τα ΜΜΕ μπορούν να ασχολούνται κάθε μέρα με ένα ντεκολτέΌλα τα άλλα καλά το μπούστο και η σεμνότης είναι το πρόβλημα .
 Ο τίτλος του δημοσιεύματος είναι:
"Στα δικαστήρια η Μελέτη εναντίον της βουλευτού με το "ντεκολτέ"
Και, "η τελευταία απασχόλησε έντονα τη δημοσιότητα τις τελευταίες μέρες, με την ορκωμοσία της στη Βουλή και το βαθύ ντεκολτέ που επέλεξε για την περίσταση".


Σε δικαστική διαμάχη ενεπλάκη η Ελεονώρα Μελέτη, η οποία κατέθεσε αγωγή εναντίον της νυν βουλευτού, Μαρίας Σταυρινούδη Σόδη. 
Η παρουσιάστρια υπήρξε το κεντρικό πρόσωπο στη διαφημιστική καμπάνια γνωστής εταιρίας φυτικών καλλυντικών, της οποίας πρόεδρος ήταν ο σύζυγος της βουλευτού και η ίδια μέλος του διοικητικού συμβουλίου.
Σύμφωνα με το "Πρώτο Θέμα" όταν η παρουσιάστρια αντελήφθη ότι δε θα πληρωνόταν, κατέφυγε στα δικαστήρια, όπου της επιδικάστηκε το ποσό των 49.500 ευρώ, ποσό που ποτέ δεν εισέπραξε.
Όταν η εταιρία προχώρησε σε εκκαθάριση, η παρουσιάστρια κατέθεσε νέα  αγωγή για δόλια πτώχευση. Από μεριάς της η Σταυρινούδη Σόδη και ο σύζυγός της υποσχέθηκαν να  αποζημιώσουν τη Μελέτη, απλώς λόγω οικονομικών δυσκολιών δεν τα κατάφεραν!
http://www.news.gr/lifestyle/gossip/article/173445/sta-dikasthria-h-meleth-enantion-ths-voyleftoy-me.html

Φαντάζομαι πως τώρα που θα έχει μισθό βουλευτού θα της  κρατούν όσα χρωστά πριν μπουν στο πορτοφόλι της όπως κάνουν και με τους κοινούς θνητούς πολίτες; ή όχι;

Μη φεύγετε έχουμε κι άλλο
ένα σχόλιο με αφορμή μια αφίσα της τοπικής εκκλησίας στην Λακωνία



Την αφίσα σχολιάζει το ιστολόγιο
http://skalalakonias.wordpress.com/2014/09/01/ekklisia

Συνεχίζεται..


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι σκέψεις σας είναι ευπρόσδεκτες.Γράψτε ένα σχόλιο.