Τετάρτη, 28 Μαρτίου 2018

Τί είναι η Πατρίδα μας;Παλιά ..νέα.. συνεχόμενα ..από τους μπλε ,τους κόκκινους, τους πράσινους κι εμείς θεατές.

https://www.youtube.com/watch?v=gEMJpTmHhMI

Τα έλεγε ο Χάρρυ αλλά όπως φαίνεται..
 

οι παραδοσιακές τέχνες όπως το ράψιμο και το πλέξιμο είναι αυτές που για αιώνες χάριζαν ευρωστία και σφριγηλότητα στον ελληνισμό. Από τότε που τις εγκαταλείψαμε, κυνηγώντας τις τεχνολογικές χίμαιρες της Δύσης,  πήραμε την κάτω βόλτα ως χώρα.
Η χρηματοδότηση με 48.000 ευρώ της ιστοσελίδας "Βελόνα και Κλωστή" από το ΚΕEΛΠΝΟ επί υπουργίας Μάκη  Βορίδη δεν είναι σκάνδαλο αλλά μία πράξη υψηλού πολιτικού συμβολισμού. Μας λέει ότι η δημόσια υγεία  συνδέεται άρρηκτα με την παράδοση και τη νοικοκυροσύνη..
 Η καμπάνια του ΚΕΛΠΝΟ και η πληρωμένη διαφήμιση στη "Βελόνα και Κλωστή", στόχευαν ακριβώς εκεί - να θωρακίσουν τη δημόσια υγεία επανασυνδέοντάς μας με τις ρίζες και την ιστορία μας.

Γράφει ο  Δημήτρης Τσίρκας[1]
Νοικοκυρεμένα πράγματα  με …βελόνα και κλωστή

Ότι το ΚΕΕΛΠΝΟ όλα τα προηγούμενα χρόνια μοίραζε λεφτά για …επικοινωνία ακόμη και σε ανύπαρκτα site, φάνηκε ξεκάθαρα από τα στοιχεία που έφθασαν στην επιτροπή της Βουλής η οποία διερευνά την υπόθεση, ενώ η ηγεσία του υπουργείου Υγείας αναμένεται να φέρει και νέα στοιχεία. Κατά τον Π.Πολάκη  πρόκειται για ξέπλυμα χρήματος.
Άγνωστο παραμένει πάντως προς το παρόν ποιοι ακριβώς εισέπραξαν τα ποσά που είχαν δοθεί από το ΚΕΕΛΠΝΟ όχι μόνο στο συγκεκριμένο site αλλά και σε άλλα παρόμοια.

Ωστόσο ο τρόπος που λειτουργούσε το ΚΕΕΛΠΝΟ επί σειρά ετών ήταν κοινό μυστικό σε όλους τους πολιτικούς.. .μέχρι και τα πόμολα φάγανε

Την ίδια ώρα


P.G. Papanikolaou (@PGPapanikolaou) 27 Μαρτίου 2018


 Η μοίρα των απλών ανθρώπων που δεν έχουν "μπάρμπα στην Κορώνη".…
 P.G. Papanikolaou @PGPapanikolaou
Π.Σ., 64 ετών. Παιδί ενός κατώτερου θεού. Πατέρας και σύζυγος καθημερινών ανθρώπων. Με καλοήθη πάθηση. 7η μέρα διασωληνωμένος σε κοινό θάλαμο σε φορητό αναπνευστήρα εκτός ΜΕΘ


 Στο twitter μιλούν και γι'άλλους.
Δείτε εδώ:https://twitter.com/hashtag/velonakaiklosti[1]το είδαμε εδώ:https://anasigrotisi.blogspot.gr/2018/03/48000-velonakaiklostigr.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι σκέψεις σας είναι ευπρόσδεκτες.Γράψτε ένα σχόλιο.