Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016

Εκδήλωση αφιερωμένη στους Γυναικείους Συνεταιρισμούς 10 – 11 Δεκεμβρίου 2016



Η εκδήλωση είναι αφιερωμένη στους Γυναικείους Αγροτικούς Συνεταιρισμούς και  θα  την εγκαινιάσει ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης στις 11:00 το πρωί, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.
Επίσης θα πραγματοποιηθεί Έκθεση των τοπικών παραδοσιακών προϊόντων των γυναικείων συνεταιρισμών με οργανωμένη παρουσίαση σε περίπτερα, από τις 10:00 π.μ. έως 9:30 μ.μ. με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να γνωρίσουν από κοντά τα αυθεντικά  προϊόντα που παράγονται με κόπο και μεράκι από την Ελληνίδα αγρότισσα.
Γυναίκες αγρότισσες από κάθε γωνιά της Ελλάδας θα σας φιλέψουν με

 αγνά προϊόντα από τον τόπο τους
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης  θα διεξαχθεί παράλληλα συνέδριο με θέμα τη«Γυναικεία Επιχειρηματικότητα », με στόχο την ενημέρωση και την ανάδειξη θεμάτων που σχετίζονται με την τοπική ανάπτυξη  (επισυναπτόμενο πρόγραμμα).

Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, με την εκδήλωση αυτή θέλει να τιμήσει την Ελληνίδα αγρότισσα, για τον πολύπλευρο αλλά και τον καθοριστικό ρόλο της στην αγροτική οικονομία, την διατήρηση της παράδοσης και της γαστρονομικής ελληνικής κουλτούρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι σκέψεις σας είναι ευπρόσδεκτες.Γράψτε ένα σχόλιο.