Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Απολογισμός Οκτωβρίου 2010



Καλό μήνα σε όλους.Έφυγε επεισοδιακά και ο Οκτώβρης, με πολλές γεωλογικές αναταραχές σε όλη τη Γη .
Ακολουθούν κάποιες ειδήσεις που αξίζουν ιδιαίτερης προσοχής.(στις παρενθέσεις είναι τα δικά μου σχόλια)
Τα καλά νέα πρώτα.
-Στην επιφάνεια και ο τελευταίος μεταλλωρύχος.
-Άνεργοι, χαμηλόμισθοι, Α.Μ.Ε.Α. και πολύτεκνοι μπορούν από σήμερα να υποβάλουν αιτήσεις για υπαγωγή στο Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο ηλεκτρικής ενέργειας που είναι 10 – 20 % φθηνότερο από το ισχύον οικιακό τιμολόγιο της Δ.Ε.Η.
Η υποβολή της αίτησης γίνεται είτε από την ιστοσελίδα της (www.dei.gr) είτε τηλεφωνικά στο 210 9298000.
Από τις 18/10/2010 η αίτηση μπορεί να υποβληθεί και στα Κ.Ε.Π.
-Εκρηκτικές διαστάσεις παίρνει η κρίση στον Τύπο με πρώτο θύμα τις εφημερίδες, απειλώντας όμως και την – κάποτε παντοδύναμη – τηλεόραση. 
Στα ελληνικά ΜΜΕ είναι δύσκολο να βρούμε όμιλο που να τα βγάζει πέρα, ενώ κυριαρχούν οι απολύσεις, οι περικοπές και η ανασφάλεια για το μέλλον σύμφωνα με ρεπορτάζ της Καθημερινής.(Τα ιδιωτικά κανάλια είναι επιχειρήσεις σε ελεύθερη αγορά. 
Όποια δεν αντέχουν ας βάλουν λουκέτο, όπως βάζουν λουκέτο τόσες και τόσες επιχειρήσεις Ελλήνων πολιτών).
Και άλλα σχετικά κείμενα
Το μεγάλο παιγνίδι της διαπλοκής
Πηγή:www.capital.gr
Η βουτιά της ελευθεροτυπίας.
Θα ζήσουμε σπουδαίες στιγμές...και μην μου πείτε ότι θα χαθεί η ενημέρωση γιατί ΠΟΤΕ δεν υπήρχε...ότι τους έλεγαν τα αφεντικά τους έγραφαν...μακάρι και τα κανάλια να κλατάρουν και να δούμε αυτούς τους σπουδαίους εκφωνητές ειδήσεων να πηγαίνουν σπίτια τους....μαζί με τα παράθυρα τους.!!
Σαμποτάρατε όλες τις απεργίες που έκαναν οι Έλληνες τώρα και να ψοφάτε οι Έλληνες θα παίρνουν ΖΩΗ!!!!(γράφει σε σχόλιο ο άνθρωπος,που κάποιο λόγο θα έχει )
ΠΑΡΕΚΚΛΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΟ!
Υπάρχει μια οργάνωση των δημοσιογράφων κάτι σαν ΜΚΟ δηλαδή, η οποία αξιολογεί την λεγόμενη ελευθερία του τύπου σε κάθε χώρα.
Στη φετινή της αξιολόγηση η Ελλάδα έπεσε 40 ολόκληρες θέσεις από την 35 στην 75. 14/10/ 2010 Posted: by arxisintaktis
Ο πύραυλος έπεσε σε πάγο!
Πράγµατι βρήκαµε νερό,και µάλιστα σε σηµαντική ποσότητα αποκαλύπτει στους «Νιου Γιορκ Τάιµς» ο Αντονι Κολέιπριτ, επικεφαλής της αποστολής «LCRΟSS». Την είδηση υποδέχθηκαν µε ενθουσιασµό οι επίδοξοι εξερευνητές που ελπίζουν ότι κάποια στιγµή θα µπορέσουν να εποικίσουν τη Σελήνη.
25 Οκτωβρίου 2010
Και τα άλλα.
Η πρώτη Οκτωβρίου εορτάζεται παγκοσμίως ως η μέρα της τρίτης ηλικίας.
Δείξτε κατανόηση και βοηθήστε τους σε αυτά που μπορείτε. Μην τους γυρνάτε την πλάτη…
Από: http://wwwskepseis.blogspot.com/

Η ΕΕ αφού φούνταρε στον γκρεμό την Ελλάδα, έχει βέβαια ανακηρύξει το 2010 ως ευρωπαϊκό έτος για την καταπολέμηση της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού. Μπαίνοντας στην σελίδα του υπουργείου εργασίας θα δείτε ότι ξόδεψαν 500.000 ευρώ, για συζητήσεις και σεμινάρια,περί φτώχειας. Δηλαδή δεν βιώνουμε την φτώχεια,και την ανεργία, πρέπει να το φιλοσοφήσουμε, σπαταλώντας δημόσιο χρήμα.Το σποτάκι που βλέπετε. μάλλον είναι στο μέρος του κονδυλίου….και αναφέρει δυο Έλληνες, να έχουν οικονομικά προβλήματα.Προσέξτε ότι δίνει ένα τηλέφωνο στο οποίο απαντάει μια κοπέλα ,να μας στηρίξει…ψυχολογικά.. Και απαντάει σε δημοσιογράφο του alfha , που επικαλείται άνεργη ,ότι είναι μόνο... για ..... ενημέρωση και ..... αφύπνιση.
Αναρτήθηκε από Aνεμος

Γουατεμάλα: Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τους ανθρώπους- πειραματόζωα. Συγκλονίζουν οι δηλώσεις του αντιπρόεδρου της Γουατεμάλας Ραφαέλ Εσπάδα, που αφορούν σε μια σειρά από ιατρικά πειράματα που πραγματοποιήθηκαν την δεκαετία του ’40 από τις ΗΠΑ.Ο Εσπάδα, αποκάλυψε ότι την δεκαετία εκείνη πραγματοποιήθηκαν 17 είδη ιατρικών πειραμάτων, στα οποία οι επιστήμονες χρησιμοποίησαν ως πειραματόζωα… ανθρώπους με νοητική στέρηση, πόρνες, κρατουμένους και στρατιώτες.1/10/2010. Διαβάστε επίσης:
Η συγνώμη άργησε 64 χρόνια.
Ακτιβιστές από τις ΗΠΑ μας ενημέρωσαν για την τραγική κατάσταση στον κόλπο του Μεξικού, καθώς δεκάδες άνθρωποι που βρέθηκαν στην περιοχή νοσηλεύτηκαν ή/και νοσηλεύονται με συμπτώματα δηλητηρίασης. Οι ηγέτες ανθρωπιστικών δράσεων στην ακτή του Κόλπου έχουν νοσηλευθεί, με τελευταία τα άτομα του ραδιοφωνικού προγράμματος της Λουιζιάνας(CHSL). Οι Joannie Hughes, Kindra Arnesen και Βίκυ Perrin του CHSL είναι άρρωστοι με συμπτώματα δηλητηρίασης. Παρόμοια τραγικά νέα έρχονται και από τους άλλους υπερασπιστές ανθρωπίνων δικαιωμάτων που εργάζονται επίσης κατά μήκος της ακτής. Αυτή την εβδομάδα, το σύνολο της ομάδας που εργαζόταν για μια ταινία για τις επιπτώσεις, νοσηλεύετε με  συμπτώματα δηλητηρίασης. Η εκπομπή όπου θα γινόταν αφιέρωμα στα θέματα υγείας που προέκυψαν, αναβλήθηκε γιατί οι συντελεστές είναι όλοι άρρωστοι.
(Ακούστε την αναφορά εδώ.)
Ουγγαρία-νεκροί και αγνοούμενοι από ρήγμα δεξαμενής αποβλήτων σε εργοστάσιο Αλουμινίου. 8/10/ 2010.
-Πνιγμός μέσα σε τοξικό βούρκο.Πηγές:Reuters, Γαλλικό, ΑΠΕ, BBC,

«Έκπληκτος» δηλώνει ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ), Ζαν Κλοντ Τρισέ από τις δηλώσεις Γιούνκερ ότι η οικονομική κρίση στην Ελλάδα ήταν γνωστή στην Ευρώπη πολύ πριν ξεσπάσει. 
«Ήξερα ότι η Γαλλία και η Γερμανία κέρδιζαν τεράστια ποσά από τις εξαγωγές τους προς την Ελλάδα», είχε υποστηρίξει ο κ. Γιούνκερ. 10/10/2010.
Πηγή :http://www.tanea.gr/
Αθήνα - Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010
Αθώους έκρινε ο Άρειος Πάγος τους καταδικασθέντες σε θάνατο κατά τη «Δίκη των Έξι» μετά τη Μικρασιατική Καταστροφή, μετά από αίτηση του εγγονού ενός από τους καταδικασθέντες για αναψηλάφηση της Δίκης.
-Η Γκάνα κατεδαφίζει σπίτια στην προσπάθεια για την καταπολέμηση της επιδείνωσης των πλημμυρών.http://www.alertnet.org/db/an_art/60167/2010/09/4-100542-1.htm
-Χολέρα στην Αϊτή.
Επιδημία σκοτώνει πάνω από 200 άτομα. Αξιωματούχοι φοβούνται την εξάπλωση στα στρατόπεδα των επιζώντων από το σεισμό. Πλήρης ιστορία στο msnbc.com
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
-Παλιρροιακό κύμα των μυστικών αρχείων εγείρει νέα ερωτήματα σχετικά με το Ιράκ.
ι είναι το Wikileaks; 23/10/ 2010-
Αιματηρή επίθεση μη επανδρωμένου αεροσκάφους στο Πακιστάν
 Πέμπτη, 14 Οκτωβρίου 2010.  Μη επανδρωμένο αεροσκάφος των ΗΠΑ εξαπέλυσε επίθεση σε σπίτι στην ζώνη των φυλών στο Πακιστάν, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν 5 μαχητές των Ταλιμπάν.
-Η Πολεμική Αεροπορία έχασε κάποια επικοινωνία με τους πυρηνικούς πυραύλους. Από  το CNN -27 Οκτωβρίου, 2010 -  Washington  - Η Πολεμική Αεροπορία έχασε μερικώς τις επικοινωνίες 50 πυρηνικών πυραύλων για σχεδόν μια ώρα το περασμένο Σαββατοκύριακο. Ο εκπρόσωπος της Πολεμικής Αεροπορίας δήλωσε την Τρίτη:το πρόβλημα χαρακτηρίζεται ως ένα "ενιαίο ζήτημα υλικού" ....
Λάγος, Νιγηρία  - Μια νέα επιδημία χολέρας στη Νιγηρία έχει σκοτώσει περισσότερους από 1.500 ανθρώπους δήλωσαν απο  τα Ηνωμένα Έθνη. http://edition.cnn.com/
Και τα δικά μας.
Ο Μετανάστης...
Πέμπτη, 14 Οκτωβρίου 2010
http://blackjackgreek.blogspot.com/
Βιρτουόζοι της απάτης...
Πηγή: tsak-giorgis.
Αποτυχημένο micromanagement στην πλατεία Αττικής. Δείτε το βίντεο.
Καλά κουράγια στα ολοένα δυσκολότερα που έρχονται.
http://polsemannen.blogspot.com/
Η οικονομική διάσταση της παράνομης δράσης των καρτελ
http://pentaedron-kafes.blogspot.com/
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΡΕ...
Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010
http://www.protothema.gr/politics/article/?aid=87127
Η Πράσινη Απάτη (1)
http://ophioussa.blogspot.com/2010/03/blog-post_1454.html
Την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου, οι “Ανιχνεύσεις” θα ασχοληθούν με τους μουσουλμάνους τσάμηδες της Θεσπρωτίας. Ποιές ήταν οι σχέσεις τους με τους χριστιανούς Έλληνες της περιοχής;
Κριτική στην κυβέρνηση και προσωπικά στον πρωθυπουργό, άσκησε ο Μίκης Θεοδωράκης. Μεταξύ άλλων ο Έλληνας συνθέτης γνωστοποίησε την απόφασή του να προχωρήσει στην ίδρυση ενός κινήματος ανεξάρτητων πολιτών, εάν ο Γιώργος Παπανδρέου μετά τις εκλογές τοπικής αυτοδιοίκησης οδηγήσει τη χώρα και σε εθνικές εκλογές.Πηγή:.antinews.gr
Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου 2010.
Μόνο τσάι πίνουν τα παιδιά στο Κέντρο Υποδοχής Προσφύγων Λαυρίου.
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=191415&cid=4
Κατάσχεση στον Οργανισμό Εργατικής Κατοικίας
Κατασχετήριο στον ΟΕΚ για χρέη ύψους 1,7 εκ ευρώ έστειλε η ΕΥΔΑΠ, για χρέη του ΟΕΚ από το 2004, τα οποία αφορούν κοινόχρηστους χώρους -συντριβάνια και πισίνες- που υδροδοτεί στο Ολυμπιακό Χωριό. 31/10/2010(και τι θα κατασχέσει ακριβώς;)
Πολιτισμός-2010
Το τέλος της Γης Αναβάλλεται
Είναι μια καλή /κακή είδηση για τους πιστούς στην αποκάλυψη των Μάγια για το 2012. Τα κακά νέα; Εάν το ημερολόγιο δεν τελειώνει το Δεκέμβριο του 2012, κανείς δεν γνωρίζει πότε πραγματικά θα - ή εάν έχει ήδη συμβεί.
ΛΟΝΔΙΝΟ
Η Ιατρική οργάνωση Γιατροί Χωρίς Σύνορα  κατηγορεί τις πλούσιες χώρες όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες για την κακή ποιότητα τροφίμων που στέλνουν προς τις φτωχότερες χώρες ως επισιτιστική βοήθεια. Οι ΓΧΣ λένε, ότι οι μεγαλύτεροι δωρητές σε επισιτιστική βοήθεια - στον κόσμο συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ,  Καναδά,  Ιαπωνία και την Ευρωπαϊκή Ένωση – συνεχίζουν να χρηματοδοτούν και να παραδίδουν διατροφικά «υποβαθμισμένα» τρόφιμα στις αναπτυσσόμενες χώρες, παρά τα επιστημονικά στοιχεία που αποδεικνύουν ότι έχουν τελικά πολύ μικρή αξία στη μείωση του παιδικού υποσιτισμού. "Τα τρόφιμα που εμείς ποτέ δεν θα δίναμε στα δικά μας παιδιά, στέλνονται ως επισιτιστική βοήθεια στα πιο ευάλωτα παιδιά, στα πιο σοβαρά σημεία του υποσιτισμού στην υποσαχάρια Αφρική και σε περιοχές της Ασίας," είπε σε μια δήλωσή του  στις 16 Οκτωβρίου ο Πρόεδρος του Διεθνούς Γραφείου των ΓΧΣ Unni Karunakara .
"Αυτό  πρέπει να σταματήσει." Διαβάστε περισσότερα: 
Άκου, Νικήτα
Έλεος! Δεν σας αντέχουμε πια. Η Αθήνα ψυχορραγεί...
http://www.parapolitiki.com/2010/10/blog-post_9434.html
WWF: Δεν φτάνει ένας πλανήτης για την ανθρωπότητα!!! στις13/10.
Οι απαιτήσεις της ανθρωπότητας για φυσικούς πόρους ξεπερνούν κατά 50% την παραγωγική ικανότητα του πλανήτη, είναι το συμπέρασμα της διετούς έκθεσης «Ζωντανός Πλανήτης 2010: βιοποικιλότητα, βιοχωρητικότητα και ανάπτυξη», που συντάσσεται από τη διεθνή περιβαλλοντική οργάνωση WWF, σε συνεργασία με τη Ζωολογική Εταιρεία του Λονδίνου και το Παγκόσμιο Δίκτυο Αποτυπώματος.
(Φαντάζομαι να είναι τελείως επιστημονικά τα συμπεράσματα, μην ανησυχώ δίχως λόγο)
Είναι αξιολύπητοι, ή ο καιρός γαρ εγγύς;
http://ideopigi.blogspot.com/2010/10/blog-post_8202.html
Κι' άλλοι αστυνομικοί αποτάχθηκαν επειδή δεν δέχτηκαν την "κάρτα του πολίτη"
http://greeknation.blogspot.com/2010/10/blog-post_9739.html
-Παραιτήθηκε η Θάλεια Δραγώνα- από το... zoomnews
-Και τώρα τί κάνουμε;
Τι θα πει: “Και τώρα τι κάνουμε;”
ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ, αυτό κάνουμε.
http://kommatoskylo.blogspot.com/
-Πολιτική παρέμβαση στην
Ιφιμέδεια.
-Πωλείται ακίνητο στο Long Island (Μακρόνησος)
...σχόλιο για τους εδώ χαμένους
ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΖΑΧΑΡΗ
ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΩΝ ΦΑΝΑΡΙΩΝ
(Γιατί δεν στέλνουν το παιδί στους γονείς του;)
Ο 11χρονος Αφγανός µάζευε λεφτά για να πάει στην Ιταλία αναζητώντας συγγενείς του .Για δύο χρόνια κάθε µέρα µε υποµονή ο 11χρονος Αφγανός Ρεζάι Αλι Ρεζά συγκέντρωνε το χαρτζιλίκι που του έδιναν οι υπάλληλοι του Κέντρου Υποδοχής Ασυνόδευτων Ανηλίκων Προσφύγων στα Ανώγεια όπου φιλοξενούνταν. Σκοπός του ήταν να καταφέρει να συγκεντρώσει το αναγκαίο ποσό προκειµένου να φτάσει στην Πάτρα και από εκεί να περάσει στην Ιταλία, αναζητώντας συγγενείς και γνωστούς της οικογένειάς του. Η Δευτέρα ήταν για τον Ρεζάι η «µεγάλη µέρα». Εφυγε από το Κέντρο υποδοχής των Ανωγείων, µε αποτέλεσµα να κινητοποιηθούν οι αστυνοµικές αρχές και να ενεργοποιηθεί το σύστηµα αναζήτησης εξαφανισµένων ανηλίκων Αmber alert από το Χαµόγελο του Παιδιού. Η αναζήτηση κράτησε περίπου δύο εικοσιτετράωρα, αφού το παιδί εντοπίσθηκε τελικά χθες το πρωί στην Πάτρα από συµπατριώτη του, που οδήγησε τον Ρεζάι στο Χαµόγελο του Παιδιού.Ο εντεκάχρονος µε πρόσχηµα ότι θα πήγαινε στο γήπεδο των Ανωγείων για να παίξει ποδόσφαιρο έφυγε τη Δευτέρα το µεσηµέρι από το Κέντρο φιλοξενίας και από τότε χάθηκε κάθε επικοινωνία. Οι ώρες περνούσαν και ο µικρός δεν έδινε σηµεία ζωής. Το µεγάλο ταξίδι για τον Ρεζάι ξεκίνησε πριν από δύο χρόνια από την πατρίδα του το Αφγανιστάν. Ηταν τότε περίπου εννέα χρόνων, όταν οι γονείς του αποφάσισαν να τον φυγαδεύσουν από τη χώρα του.Τον εµπιστεύθηκαν σε έναν γνωστό τους προκειµένου να τον βοηθήσει να περάσει στην Ελλάδα. Λίγο αργότερα και οι γονείς κατέφυγαν στο Ιράν και ο µικρός είχε επικοινωνία µαζί τους. Μέσω Τουρκίας και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ο Ρεζάι πέρασε τα σύνορα και βρέθηκε στην Αθήνα. Ήταν ένα από τα παιδιά των φαναριών, όταν εντοπίσθηκε για πρώτη φορά στους δρόµους της πρωτεύουσας και µε παρέµβαση του εισαγγελέα µεταφέρθηκε για φιλοξενία στο Κέντρο Υποδοχής Ασυνόδευτων Ανήλικων Προσφύγων στα Ανώγεια. Οι υπεύθυνοι του Κέντρου τον περιγράφουν σαν ένα εξαιρετικό παιδί, πανέξυπνο, κοινωνικό και πλήρως ενταγµένο στην τοπική κοινωνία. Γνωρίζει πολύ καλά τα ελληνικά και πηγαίνει στο σχολείο. Στο Κέντρο Υποδοχής των Ανωγείων φιλοξενούνται σήµερα 22 παιδιά αλλοδαπών που έχουν έρθει χωρίς τους γονείς τους στην Ελλάδα, εκ των οποίων τα περισσότερα είναι από το Αφγανιστάν.
 ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Λία Νεσφυγέ .(Γιατί δεν στέλνουν το παιδί στους γονείς του;)
-Με λίγα λόγια, οι τράπεζες -μετά την εκπληκτική τους επενδυτική σοφία να χρεοκοπήσουν εμπρός στα πόδια μας- ανταμείβονται με το να αναλάβουν να μοιράσουν τις επιδοτήσεις του ΕΣΠΑ και της ΕΕ κατά το δοκούν.(το μελό δίνει άλλη γεύση στις ειδήσεις)
-Αν δεν σε φτάνει ο χρόνος, ζήσε τη στιγμή.
http://astarti162.blogspot.com/
Έκρινε αθώους των κατηγοριών τούς άλλοτε πρωθυπουργούς της Ελλάδας Π. Πρωτοπαπαδάκη, Δ. Γούναρη, Ν. Στράτο, τους υπουργούς Γ. Μπαλτατζή και Ν. Θεοτόκη, καθώς και τον στρατηγό Γ. Χατζανέστη, 88 χρόνια µετά. Περισσότερα εδώ:http://www.tanea.gr/
Για το θέατρο του παραλόγου που ζούμε τους τελευταίους μήνες, διάλεξα κάποιες φράσεις από κείμενα ή σχόλια που λένε πολλά από μόνες τους. Να ζητήσω και συγγνώμη για τα βρωμόλογα, αλλά κάπου –κάπου χρειάζονται.
-ΦΕΡΤΕ ΤΟΥΣ ΚΛΟΟΥΝ-
-ΚΙ ΕΣΥ ΒΡΕ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΤΡΙΣΗΛΙΘΙΕ!!!ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ ΦΤΑΙΝΕ, ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΞΙΑ.
-Πως μπορούν να μας σώσουν αυτοί που μας καταδίκασαν;
-Ο θεός ας βοηθήσει αυτούς που τον πιστεύουν. Οι υπόλοιποι ας βοηθήσουν τον εαυτό τους. Ο χειμώνας που έρχεται θα είναι κατοχικός.
-Ο δημοσιογράφος πρώην βουλευτής και υπουργός του ΠΑΣΟΚ κατακεραυνώνει τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης αποκαλώντας τον "φαύλο", "συκοφάντη" και κληρονόμο της "θείας Αγλαΐας"!!!(απορία: ποια είναι αυτή;)
-Τα πάντα ξεκινούν από το πως βλέπει κανείς τους ανθρώπους, σαν όντα που μπορούν να κολεκτιβοποιηθούν -δηλαδή να δουλεύουν όλοι μαζί βελτιώνοντας την κοινωνία-, ή όντα που χρειάζονται κάποιον από πάνω με το βούρδουλα.(αυτή η ερμηνεία της πραγματικότητας μου φέρνει ανακάτεμα).
-Ρε αρνησίζωα, σκοταδιστικά, καρα- και καργα-λουμπεν, νεοεποχιτικα, εθνομηδενιστικα, ακροακραία, φανξιοναλιστικα, μαϊτρεγιστικα, κουκουρούκου, βαλεμισοκιλοφετα-στικά, σεχταριστικα, ανιστόρητα και ό,τι αλλο μπορει να φανταστει ο καθένας, κοράκια δεν κάθεστε στα αυγά σας λέω εγώ;(τι λέει; που τις βρίσκει τις λέξεις;)
-Δες τις ανθρώπινες σκέψεις, θέλω, κάνω, ζητάω .. όλη μας η ζωή σε τροχιά γύρω από το ΕΓΩ, δεν είσαι σε super market δεν ψωνίζεις ανθρώπους από ράφι, δεν παραγγέλνεις συναισθήματα στο χρώμα που σου αρέσουν, τα χρήματα δεν αγοράζουν τα πάντα, η αγάπη και η υγεία όμως τα αγοράζει όλα, μη σε τρομάζει που μπορείς να αγαπήσεις το "λάθος άνθρωπο", γι’αυτό είμαι εδώ για να σ' αγαπήσω! (με συγκίνησε η κατάληξη)
-Θυμάστε ασφαλώς, εκείνον τον πτωχό πλην τίμιο πολίτη, ο οποίος προ ενός έτους κτύπησε την πλάτη του Πρωθυπουργού μας, και τον ..παρακάλεσε να του πάρει τον μισθό, αρκεί να διασώσει την χώρα !Αν και εκείνος ο πολίτης δεν βρέθηκε ποτέ απ’ τα ΜΜΕ και πλέον έχει περάσει στην ουράνια σφαίρα της λαϊκής μυθολογίας, άλλοι συμπολίτες μας, σπεύδουν έναν χρόνο μετά να μας προκαλέσουν νέα ρίγη συγκινήσεων…17.948 καταγγελίες απεκάλυψε ο αγαπητός κ. Καπελέρης, πως έγιναν εντός του έτους και αφορούσαν ..καρφώματα πολιτών για άλλους ..πολίτες !!!!
(Δώστε το φιλί της ζωής..όχι του Ιούδα..)
-Έχω ipod και σκληρό 1 ΤΒ. Αλλά μου αρέσει να ακούω γύρω από τη φωτιά τις ιστορίες τους. Δεν θέλω να το χάσω αυτό. Είναι ο μόνος τρόπος να ξέρω ότι οι ρίζες μου κρατάνε από τους Αβοριγίνες, τους Ινδιάνους και τους Σαμάνους, και ότι δεν είμαι ένα ξεκομμένο πράμα που πάει στα μουσεία να δει ψόφιο παρελθόν(ναι καλά.)
-Και ποιός Έλληνας δεν έγινε ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΗΣ και ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ
σε τέτοιο ΣΥΣΤΗΜΑ;(ορίστε;)
-Μπουνιά στις αλυσίδες, μποϊκοτάζ στις σαβούρες τους. Δώστε το ευρώ σας στα μικρομάγαζα -σ’αυτά που αξίζουν όχι στους αεριτζήδες-που σε ξέρουν με το όνομα σου, θυμούνται τις συνήθειες σου και προσέχουν την ποιότητα τους.(σωστές υπενθυμίσεις) 
-Ισχύν καί εξουσία, ΔΕΝ έχεις όταν ψηφίζεις,
Ισχύν καί εξουσία, ΕΧΕΙΣ, όταν ψωνίζεις…..
-Μα πού τους μαζεύουνε; Δεν υπάρχει ξεμωραμένος, πανύβλακας, δεκαπενταμάλακας που να μην τον μαζεύει αυτό το κόμμα; Αλλά θα μου πεις, ποιούς άλλους θα μάζευε...
Όσο για την ποίηση του, ειδοποιούνε! Έπαθα προσωρινή τύφλωση και μού μάδησε το μαλλί! Από το θεό να το 'βρετε!!(φαντασία στην έκφραση)
-Κάντε κλικ για να παίξετε.(δεν μπορώ, τρομάζω)
-H ζωή είναι τραγουδίστρια σε σκυλάδικο. Ελληνική βερσιόν του life is a bitch.
-Φουουου φουου (βαθιές ανάσες για ηρεμία)
-Όταν λέμε στην Ελλάδα σωστά μέτρα το μυαλό μου πάει μόνο σε μεζούρες γιατί τέτοια μόνο μέτρα μπορούν να είναι σωστά.(και το δικό μου, ένεκα που συχνά ράβω)
-Αυτή η άρχουσα τάξη και οι διάφοροι παρατρεχάμενοι της είναι οι ηθικοί αυτουργοί. 
Αλλά πάνω από όλα ηθικοί αυτουργοί είμαστε εμείς οι ίδιοι. Εμείς τους παραδώσαμε την εξουσία..για ένα "κουστούμ"..(εσύ καλέ μου, εγώ δεν το έκανα, μην χρησιμοποιείς τον πληθυντικό για τις αμαρτίες σου).
-τι είναι η ελλάδα μας; δεν είναι ο βράχος, είναι ο φραπές.
-Πολύ θα ήθελα να μπορώ να πείσω τους συμπολίτες μου, για τις σοβαρές συνέπειες που μπορεί να έχει η ψήφος τους, όμως έλα που δεν πιστεύω ότι με τα λόγια θεραπεύεις τις ψυχοπαθολογίες και τις ανωριμότητες. Οι μεν πρώτες αναπαράγουν στο διηνεκές τις συνθήκες που θα επιτρέψουν τη διαιώνιση του ρόλου τους, με τις δεύτερες δε,οι άνθρωποι χρειάζεται να περάσουν από ταλαιπωρίες, και τιμωρίες για να αντιληφθούν το αδιέξοδο και να αλλάξουν αντιλήψεις.(και λοιπόν;)
-Την κάνω για ψηφοθηρία, πάω να διαλαλήσω την επανάσταση στην βιολογική λαϊκή, βοήθεια μας....
-Πάντως, ως όντα είμαστε πραγματικά μυστήριοι. Από τη μια επιδιώκουμε να εξ-ημερώνουμε τα ήθη μας και τα κατοικίδια μας,  κι από την άλλη επιμένουμε να εν-ημερωνόμαστε οι ίδιοι. Παράλληλα, θεωρούμε ότι η πολλή εν-ημέρωση μας εξ-ημερώνει  τη στιγμή που, όσο αυξάνεται η εν-ημέρωση, οι μεν εν-ημερωμένοι εξ-αγριώνονται, οι δε εξ-ημερωμένοι εξ-αχρειώνονται.
 -Τι σόι διαστροφή είναι αυτή; Και σταματήστε να ασχολείστε με το έντομο.
-Ο καπιταλισμός πέθανε. Ο κανιβαλισμός έρχεται.
-Όποιος έχει όρεξη συμπληρώνει τη λίστα…γιατί είμαι καλός άνθρωπος και  άφησα απ’έξω τις περισσότερες εξελίξεις και τα καρφώματα στα κόμματα.
Καλό ταξίδι στον Κώστα Καφάση και τη Δούκισσα.
Η Γη ενοχλείται.
Παρασκευή, 8 Οκτωβρίου 2010, 11:30
 Σεισμική δόνηση μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε σήμερα στις 08:43 ώρα Ελλάδας στη θαλάσσια περιοχή ανοιχτά του πελάγους της Ινδονησίας...
Παρασκευή, 8 Οκτωβρίου 2010, 08:30
Δύο αλλεπάλληλες ισχυρές δονήσεις μεγέθους 6,3R και 6,1R ανησύχησαν στις 05:26 και 05:49 τα ξημερώματα της Παρασκευής (ώρα Ελλάδας) τους κατοίκους της Αλάσκας.
Σάββατο, 16 Οκτωβρίου 2010, 20:13
Ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 6,1 βαθμών σημειώθηκε κοντά στο Ανατολικό Τιμόρ, όπως ανακοίνωσε το Αμερικανικό Γεωφυσικό Ινστιτούτο.
Κυριακή, 17 Οκτωβρίου 2010, 00:58 Ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 6,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 23:08 ώρα Ελλάδος στη θαλάσσια περιοχή ανοικτά των νήσων Τόνγκα στον Ειρηνικό Ωκεανό.
Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου 2010, 09:04 Δύο σεισμικές δονήσεις κάτω των 6 Ρίχτερ σημειώθηκαν νωρίς το πρωί της Τετάρτης στο Βόρειο Μεξικό με διαφορά μόνο λίγων λεπτών, όπως ανέφερε το γεωλογικό ινστιτούτο των ΗΠΑ (USGS)...
Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2010, 06:16
Σεισμική δόνηση 5,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ ταρακούνησε στις 05:49 ώρα Ελλάδας, την πρωτεύουσα της Χιλής, σύμφωνα με ανακοίνωση του γεωλογικού ινστιτούτου των ΗΠΑ (USGS).
 Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2010, 21:36
Πολύ ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 6,9 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε σήμερα λίγο πριν από τις 20:53 ώρα Ελλάδος στον Κόλπο του Μεξικού, σύμφωνα με το Αμερικανικό Γεωφυσικό Ινστιτούτο.
Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2010, 16:33 .
Σεισμός 6,1 Ρίχτερ στην Ινδονησία
Προειδοποίηση για τσουνάμι μετά από από τα 7,5R στην Ινδονησία
Ισχυρή σεισμική δόνηση 7,5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε σήμερα στα παράλια της νήσου Sumatra της Ινδονησίας, όπως ανακοίνωσε του Αμερικανικό Ινστιτούτο Γεωφυσικής.
Ηφαίστειο εκρήγνυται στην Ινδονησία, αναγκάζοντας χιλιάδες να εγκαταλείψουν
26 Οκτωβρίου του 2010 - Με το προσωπικό Wire CNN.Δείτε:
http://edition.cnn.com/2010/WORLD/asiapcf/10/26/indonesia.volcano/index.html?hpt=T2
Οι φωτογραφίες είναι από τα διεθνή πρακτορεία,και η φωτογραφία του τσολιά από άρθρο που έχασα τη σύνδεση. Μην παρεξηγείτε, μου συμβαίνει συχνά.
Το ιστολόγιο δεν φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο εξωτερικών δικτυακών τόπων.
Γράψτε ένα σχόλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι σκέψεις σας είναι ευπρόσδεκτες.Γράψτε ένα σχόλιο.